Özkan'a Teşekkür Ziyareti

Özkan'a Teşekkür Ziyareti

Akçaabat Muhtarlar Derneği Başkanı Eyüp Gedikli ve yönetim kurulu üyesi muhtarlar, Akçaabat Kaymakamı Erol Özkan'ın makamında ziyaret ettiler.

Akçaabat Kaymakamı Erol Özkan Konya'ya Vali Yardımcısı olarak atanması nedeniyle Akçaabat Muhtarlar Derneği Başkanı Eyüp Gedikli ve yönetim kurulu üyesi muhtarlar, Akçaabat Kaymakamı Erol Özkan’a Akçaabat’a yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ziyaretinde bulundular.

muhtarlar-kaymakam-ziyaret2.jpg

Ziyarette 6 yılın değerlendirmesi yapılırken Akçaabat Kaymakamı Erol Özkan: “Bir insanın başarılıysa arkasında mutlaka onu destekleyen birilerinin olmasındandır. Siz muhtarlarımızın desteğiyle bu günlere kadar geldik. Hiç sıkıntımız olmadı Akçaabat halkının güngörmüşlüğü vardır. İlk geldiğim günden beri beni bağırlarına bastılar. 6 yıl ben ve ailem burada huzur içinde yaşadık. Kalp kırmadan, kimseye bir yanlışımız olmadan çalıştık.” dedi.

muhtarlar-kaymakam-ziyaret3.jpg

Kaymakamla yapılan görüşme sırasında Akçaabat Muhtarlar Derneği Başkanı Eyüp Gedikli yapmış olduğu konuşmada “Bize ve halkımıza göstermiş olduğunuz ilgi ve alakadan ötürü size çok teşekkür ederiz. Aramızdan ayrılacak olmanızdan dolayı duyduğumuz üzüntüyü belirtmek isteriz. İnşallah ilerde Trabzon’a vali olarak gelirsiniz. Bundan sonraki hayatınızda başarılar dileriz.” dedi.

muhtarlar-kaymakam-ziyaret4.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler