Özkan Moral Verdi

Özkan Moral Verdi

Akçaabat Kaymakamı Erol Özkan Trabzon İkincisi olan Merkez İlköğretim Okulu Minik Futbol Takımı’nı kabul etti.

 

Okul Müdürü Kemal Gedikoğlu ve Beden Eğitimi Öğretmeni M. Nejat Kervan’la birlikte kendilerini kabul eden Kaymakam Özkan’ın tek tek tebrik ettiği ve alınlarından öptüğü minik futbolcularımız, Nevşehir’de yapılacak grup finallerinde de başarılı olacaklarına dair Özkan’a söz verdiler.

Hatırlanacağı üzeri Trabzon minikler Futbol İl Birinciliği’nde D Grubu’ndaki mücadelesini Pelitli 75. Yıl ile Hayrat İMKB’yi 8-1, Araklı Yılmaz Çebi İlköğretim Okulu’nu da 6-2 yenerek birinci bitiren; 2. Tur müsabakalarında ise Beşirli İMKB’yi 6-1 ve Trabzon Cumhuriyet İlköğretim’i 3-2 yenerek çeyrek finale yükselen takımımız başarısını çeyrek finalde de sürdürerek Gölçayır’ı 6-1, Trabzon Mehmet Akif İlköğretim’i de 4-1 yenmiş, Düzköy Hacı Mehmet Ofluoğlu İlköğretim’e ise 3-1 yenilmesine rağmen yarı finale çıkmıştı.

Yarı finalde Hasan Âli Yücel İlköğretim Okulu’nu 4-2 yenerek finalde yeniden Düzköy Hacı Mehmet Ofluoğlu İlköğretim Okulu ile karşılaşan takımımız normal süresi 3-3, uzatmaları da  5-5 berabere biten karşılaşmada penaltı atışları sonucu 8-7 yenilerek ikinci olmuştu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Eğitim