Özgüven Çelik Kapı Showroom Açıldı

Özgüven Çelik Kapı Showroom Açıldı

Karadeniz Bölgesi’nin en büyük Çelik Kapı Showroom’u yapılan görkemli bir törenle hizmete açıldı.

Yaylacık mahallesinde hizmete açılan Özgüven Çelik Kapı Showroom’un açılışına Akçaabat Kaymakamı Soner Şenel, Garnizon Komutanı Mustafa Selçuk, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Ak Parti İlçe Başkanı Emre Akgün, Akçaabat Emniyet Müdürü Sedat Tüfekçi, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yaşar Sivrikaya, Esnaf Kredi ve Kefalat Kooperatif Başkanı İsmail bulut, Akçaabat Şoförler Odası Başkanı Ali Şentürk, Ak parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Denizhan Kuruçelik, Akçaabat Tto Galericiler Dernek Başkanı Necati İsak, bazı banka müdürleri ve çok sayıda davetli katıldı.  

ozguven-protokol.jpg

Hakan Karan’ın sunuculuğunu yaptığı açılışta, açılışta olmaktan son derece memnun olduğunu belirten Akçaabat Kaymakamı Soner Şenel” Buradaki açılışta olmaktan son derece memnunum. Çünkü bölgenin en önemli sorunu istihdam. Böyle bir iş yerinin de açılması bizim için bir kişinin daha istihdam edilmesi, Akçaabat’a yatırımların ve ekonominin gelişmesi demektir. Bölgemiz yatırımın yönünden son derece zor. Ulaşım koşulları, arazi koşullar her şekilde yatırımı zorlaştırıyor. Ama bölgemizin bir farkı var; bizim buradaki insanımızın azmi, kararlılığı, gerekirse dağları delmesi, bir konuda karar vermişse onun sonu getirmesi b uda bizim avantajımız. Bu kardeşlerimizde işte bunu yapmıştır” dedi. Soner Şenel daha sonra mağaza sahibi Osman Öztürk’e hayırlı olsun diyerek başarı temennisinde bulundu.

Uzun yıllardır demir ve ferforje işinde olan Osman Öztürk’ü, işlerini bu denli büyütüp çelik kapı imalatına da girmesinden dolayı tebrik eden Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Osman Öztürk’e yeni iş yerinin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Yaşar Sivrikaya da açılışta olmaktan son derece mutlu olduğunu belirterek mağaza sahibi Osman Öztürk’e hayırlı olsun dileğinde bulundu.

acilis-003.jpg

Konuşmaların sonunda Özgüven Çelik Kapı Showroom’un açılışı Kaymakam Soner Şenel, Belediye Başkanı Şefik Türkmen ve Osman Öztürk tarafından yapıldı. Daha sonra Özgüven Çelik Kapı mağaza müdür Osman Öztürk mağazayı gezen Akçaabat Kaymakamı Soner Şenel ve Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen’e çelik kapı ve ferforjeler hakkında bilgi verdi.

osman-ozturk.jpg

masa.jpg

ozguven-kapi.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler