Özgüneş'ten Teşekkür

Özgüneş'ten Teşekkür

Özgüneş'ten Teşekkür

Trabzon'da 4 gün düzenlenen dev satış organizasyonu sona erdi. Organizasyonu düzenleyen  Özgüneş Firması Yönetim Kurulu Başkanı Halis Güneş, katılımcılara teşekkür ederek, ustalık, bilgi ve tecrübenin konuştuğunu söyledi.

Özgüneş Firması tarafından Trabzon'da 4 gün boyunca düzenlenen dev satış organizasyonu sona erdi. 75 firmanın katılımı ile Akçakale'de yapılan satış organizasyonun sonunda değerlendirmede bulunan Güneş, "Özgüneş iş yerimizin resmi açılışını Perşembe gün gerçekleştirdik. Akabinde, Perşembe-Cuma-Cumartesi ve Pazar günleri satış organizasyonumuzu düzenledik. Katılımcıların gelmesi bizleri çok sevindirdi. Ayrılışları da çok üzmüştür. Ordu, Giresun, Gümüşhane, Rize, Artvin, Bayburt illerinden katılan çok kıymetli misafirlerimiz, dostlarımız, iş ortaklarımız oldu. Tek tek ulaşamadığımız dostlarımız satış organizasyonlarımıza geldi ve onlarla tanıştık. Bu organizasyon ilimiz ve bölgemiz için ilk. Bu organizasyonun hayırlara vesile olmasını ve böyle organizasyonların tüm illerde olmasını Rabbim nasip eylesin" dedi.

Birlik ve beraberlikle aşılamayacak sorun olmayacağını kaydeden Güneş, "Fabrikaların desteklerini bölgemize çektik. Sayın Cumhurbaşkanımız, 'ustalık, bilgi ve tecrübe konuşacak' demişti. Bizde ustalık ve tecrübemizle istişare ederek böyle bir satış organizasyonu ilimizde gerçekleştirdik. Allah ömrümüzün sonuna kadar güzel işler yapmamızı, bilgimizi dostlarla paylaşmayı ömrümüzün sonunda Kuran'la İman'la Rabbimizin huzuruna gitmeyi nasip etsin. Allah'a şükürler olsun ki organizasyonumuz çok güzel oldu. Trabzon ve bölge halkımıza selam ediyorum. Birlik ve beraberlik içinde ticaretimizi yaparak fabrikaların desteklerini ilimize çekmeyi Rabbim nasip etsin. Katılımcı firmaların destekleri ile siparişler en kısa zamanda tedarikçilere ulaşacak. Birlik beraberlik olduğu zaman yapamayacağımız aşamayacağımız hiç bir sorun yoktur. Hayatta hiç bir günümüzü boş geçirmemeliyiz. İmalatçı firmalar üretmeye, bizler sizlere ulaştırmaya sizler de son alıcı müşterilere ulaştıracaksınız. Burası bir mısır tarlasıdır. Bu mısır tarlasından ben inanıyorum ki çok Özgüneş'ler yetişecektir. Özgüneş ailesi olarak hepinize saygı, sevgi ve hürmetlerimi sunuyorum. Katılım çok güzel oldu. Bu işletme hepinize hayırlı olsun. Bu işletme dostu ile müşterisi ile güzeldir. Bir daha ki satış organizasyonunda buluşmak üzere hepiniz Allah'a emanet olun."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler