Özgüneşten Dev Organizasyon

Özgüneşten Dev Organizasyon

Karadeniz’in en büyük toptan satış mağazası Özgüneş ithalatçı ve imalatçı firmaları tedarikçi ile buluşturdu.

Karadeniz’in en büyük toptan satış mağazası Özgüneş ithalatçı ve imalatçı firmaları tedarikçi ile buluşturdu. Trabzon Yıldızlı Mevkii’nde bulunan Mirapark’ta gerçekleştirilen organizasyonun açılışına Akçaabat kaymakamı Abdul Rauf Ulusoy,  Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Temel Altunbaş,  Akçaabat Belediye Başkan yardımcısı Cevat Birinci,  Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı İsmail Bulut,  Akçaabat Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Odası Başkanı Yaşar Sivrikaya çok sayıda daire amiri ve davetliler katıldı.

Özgüneş yönetim kurulu başkanı Haliç Güneş ilk kez gerçekleştirilen fuarda 150 firma katıldığını belirterek” Trabzon ‘da bir ilk. Karadeniz bölgesinde bulunan ve toptan ticaret işi ile uğraşan tüm esnafın ziyaret etmesi bekleniyor. Trabzon’da ve Karadeniz Bölgesi’nin genelinde toptan ticaret sektörü adına önemli adımlar atılmasına, iş bağlantılarının gerçekleştirilmesine zemin oluşturan fuar, hedef kitlelere ulaşmanın en hızlı yoludur “dedi.

Güneş bölgedeki toptan ticaret sektörünün gelişimine katkı sağlarken, yeni iş bağlantılarının kurulması ve yeni iş sahalarının oluşturulmasına desteklemeyi hedeflediklerini belirterek”  fuar, sektörün seçkin firmalarının yeni ürün ve hizmetlerini doğrudan kullanıcısına sunduğu Karadeniz Bölgesinin ilk ve tek fuarı olma özelliği taşıyor. Sektördeki yeni ürünlerin takip edilebileceği fuarda, katılımcı firmalar yeni ürün ve hizmetlerini bölge genelinden gelen ziyaretçilere bire bir tanıtma fırsatı sunduk”dedi. Fuar 25 Haziran  tarihine kadar devam edecek.

01-(1)-001.jpg01-(3)-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler