Özgüneş iftarda buluşturdu.

Özgüneş iftarda buluşturdu.

Özgüneş tanıştırdı, kaynaştırdı, buluşturdu.

 Özgüneş tanıştırdı, kaynaştırdı, buluşturdu.                             

Özgüneş limitet şirketinin Saray köfte salonunda verdiği İftar yemeğine 500 kişi katıldı.

Merkezi Akçaabat’ta bulunan ve yaklaşık 5 yıldan buyana  Trabzon Giresun Ordu Rize Artvin ve Gümüşhane il ve ilçelerine hizmet veren Özgüneş şirketi her yıl olduğu gibi bu yılda çalışanlarına bayilerine ve davetlilere iftar yemeği verdi.

ozgunes.jpg

İftar Yemeğine Trabzon Ticaret odası başkanı M.Suat Hacısalıhoğlu, Müsiad başkanı Aydın Biricioğlu, Akçaabat Belediye başkan yardımcısı Osman Parlayan. Esnaf odası başlanı Yaşar Sivrikaya, Esnaf kefalet kooperatifi başkanı İsmail Bulut, Vergi dairesi müdürleri,Ak Parti ilçe başkanı Emre Akgün, Akçaabat jandarma bölük komutanı Mustafa Selçuk, Banka müdürleri , işadamları, gazeteciler, şirket bayileri ve davetliler katıldı.

ozgunes-001.jpg

Yemek sorası yapılan duanın ardından kürsüye gelen Özgüneş şirketi yönetim kurulu başkanı Halis Güneş kısa bir konuşma yaparak “ Ticaret sayesinde  bir araya geldik. Ticarette iyi günlerimizde oldu kötü günlerimizde.Ancak sizlerle birlikte tek yumruk olduk ve zor günleri birlikte aştık. Hepimizin tek amacı helalinden  kazanç sağlamaktı. Bunu birlikte başardık. Biz bir aileyiz.Ailemiz her gün biraz daha büyüyor.Bizimle çalışmak isteyenlere her zaman kapımız.İftar yemeğimize katılanlara teşekkür ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler