Özer'den Maç Yorumu

Özer'den Maç Yorumu

Akçaabat Sebatspor'da Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Rıza Özer, "galibiyete yakın olan taraf bizdik"dedi

TFF 2. Lig 4. Grup'ta dün deplasmanda Ofspor ile 1-1 berabere kalan Akçaabat Sebatspor'da, kulüp başkan yardımcısı Rıza Özer, galibiyeti kaçırdıklarını söyledi.

Özer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ofspor maçına iyi hazırlandıklarını belirterek, ''Özellikle ikinci yarı çok sayıda pozisyon bulduk, ancak bu pozisyonları iyi değerlendiremeyince 1 puana razı olduk. Deplasmanda alınan bir puan da bizim için çok anlamlıdır. En azından 9 maçlık yenilmezlik unvanımızı koruduk. Artık hedefimiz klasman grubunda ilk sırayı alıp Bank Asya 1. Lig'e çıkmak olacaktır'' dedi.

Karşılaşma sonrası istenmeyen olayların yaşandığını ve bu tür olayları tasvip etmelerinin mümkün olmadığını da ifade eden Özer, ''Ofspor taraftarından dostluk adına gerekli ilgiyi maalesef göremedik. Rakip takım taraftarları takım otobüsümüze ve taraftarımızı taşıyan otobüslere taşla saldırdılar. Sahamızda Ofspor'a yenildiğimizde hiçbir olay yaşanmadan kendilerini ve taraftarlarını uğurladık. Aynı ilin iki güzide kulübünün maç sonlarında da birlikteliği devam etmelidir'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Spor