Özer'den Açıklamalar

Özer'den Açıklamalar

Akçaabat Sebatspor’da Başkan Yardımcısı Rıza Özer, “Bizim Akçaabat Sebatspor sevgimiz kişilere endeksli esir olacak konumda değildir” dedi.

 Özer, “Biz bir görevi yaparken işimizden gücümüzden ailemizden fedakarlık yaparak hizmet etmeye çalışıyoruz. İnancım odur ki aynı koşullarda bu işi yapacak pek çok Akçaabatlı da halen daha mevcuttur. Çünkü gerçek Sebatspor sevgisi her şeyden önce gelir” dedi.

Gemiyi Terk Etmedik
Özer, “Daha önce istifa eden arkadaşlarda son güne kadar hizmet etmiştir. İstifaları aile içinde olmuş kırgınlıklar olarak kabul ediyoruz. Bizler ise bu arkadaşlarımızın devamı olarak gemiyi terk etmeden herkesi sağ salim kıyıya ulaştırmanın peşindeyiz. Yoksa bana ne demek işin en kolayıdır. Ama bizler bunu asla yapmayacağımız gibi son güne kadarda kulüp menfaatleri için ne gerekiyorsa onu yapacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Bugün saat 16:30 tesislerimizde sezonu açıyoruz” diye konuştu.

Dedikodulara Set Çekeceğiz
Kamuoyunda jandarma kulübü bastı şeklinde çıkan haberlere de açıklık getiren Kırmızı-Beyazlı kulübün Başkan Yardımcısı Özer, “Tesislerimiz jandarma bölgesinde olduğu için savcılığın 2005 yılına ait istediği bir yönetim kurulu kararı için bütün kararlar tek ciltte olduğu için 1 adet defter geri alınmak üzere teslim edilmiştir. Önümüzdeki hafta kamuoyunu rahatlatacak, dedikoduların önüne set çekecek, çok önemli ve detaylı açıklamamızı yönetim kurulu adına yapacağız” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor