Özer'den Açıklama

Özer'den Açıklama

Akçaabat Sebatspor'da başkan yardımcısı Rıza Özer, maç yapmadan geçirecekleri haftayı en iyi şekilde değerlendirmek istediklerini söyledi.

TFF 2. Lig 4. Klasman Grubu'nda mücadele eden Akçaabat Sebatspor'da başkan yardımcısı Rıza Özer, maç yapmadan geçirecekleri haftayı en iyi şekilde değerlendirmek istediklerini söyledi.

Özer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligde alt sıralarda bulunan takımlarla aralarında 6 puanlık fark olduğunu belirterek, ''Ancak bu haftayı maç oynamadan geçireceğimiz için diğer karşılaşmalarda alınacak sonuçlar bizim açımızdan önemli'' dedi.

Maç yapmayacakları bu haftayı en iyi şekilde değerlendirmek istediklerini ifade eden Özer, ''Takımımız gelecek hafta sahamızda oynayacağımız Ofspor karşılaşmasının hazırlıklarına şimdiden başladı. Rakiplerimizle aramızdaki puan farkını korumak için tedbiri elden bırakmıyoruz'' diye konuştu.

Son haftalarda takımın ortaya çok iyi futbol koyduğunu dile getiren Özer, ''Son maçlarımıza bakıldığında takımımız iyi futbol oynuyor. Aynı futbolu her maçta sergilersek yenemeyeceğimiz takım olmaz'' dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor