Özer'den Açıklama

Özer'den Açıklama

Akçaabat Sebatspor'un başkan yardımcısı ve basın sözcüsü Rıza Özer, tehlikeli bölgeden uzaklaşmak için galibiyetten başka çarelerinin olmadığını söyledi.

TFF 2. Lig 4. Grup'ta hafta sonu sahasında Trabzon Karadenizspor ile karşılaşacak olan Akçaabat Sebatspor'un başkan yardımcısı ve basın sözcüsü Rıza Özer, tehlikeli bölgeden uzaklaşmak için galibiyetten başka çarelerinin olmadığını söyledi.

Özer, yaptığı açıklamada, sahalarında oynayacakları Trabzon Karadenizspor karşılaşmasında taraftarının da desteğini alarak 3 puan hedeflediklerini belirterek, ''Toplayacağımız puanlar ile tehlikeli bölgeden uzaklaşmak istiyoruz. Hoca değişikliğinden sonra takım olarak yükselen bir grafiğimiz var. Bu çıkışımızı devam ettirmek zorundayız. Ligde henüz daha çok erken, oynayacağımız çok maç var ve alt sıralara bakıldığında aradaki puan farkının çok olmadığını görüyoruz. Alacağımız puanlar ile yukarılara doğru çıkmak istiyoruz'' dedi.

Özer, ligde her takımın diğer takımı yenecek güce sahip olduğunu da kaydederek,şöyle devam etti:
''Grupta güçlü takım ayrımı yapılmasını doğru bulmuyorum. Maç gününde moral, motivasyon ve özgüveni tam olan takım çıkıp istediği futbolu oynayarak hedefine ulaşabiliyor. Biz de futbolcularımızın özgüvenlerini sağlamaları için çaba harcıyoruz. Son dönemde oynadığımız futbola bakıldığında topa çok daha sahip olan ve pozisyon bulan tarafız. Bulduğumuz pozisyonları golle sonuçlandırmakta sorun yaşıyoruz. Hocamız idmanlarda özellikle bunun üzerine duruyor. Umarım bu hafta bu sorunu aşarak goller atmayı başarırız.''

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor