Özer ve Mehmet Akçaabat'taydı

Özer ve Mehmet Akçaabat'taydı

Trabzonsporlu futbolculara öğrencilerden yoğun ilgi…

 

Haber:Derviş ALTUNTAŞ

Trabzonsporlu futbolculara öğrencilerden yoğun ilgi…

Trabzonsporlu futbolcular Özer Hurmacı ve Mehmet Ekici öğretmenler günü dolayısıyla Akçaabat 17 Şubat Anadolu Lisesi’ni ziyaret ederek öğretmenlerin öğretmenler gününü kutladı ve öğrencilerle sohbet etti.

Akçaabat 17 Şubat Anadolu Lisesi Müdürü Ekrem Sarı, öğretmenler ve öğrenciler tarafından karşılanan Hurmacı ve Ekici, öğretmenlere çiçek vererek öğretmenler günlerini kutladı.

Hurmacı “Bu bahçede ben de oynadım”

Okul salonunda öğrencilere hitap eden Hurmacı “Ben de bu okulun bahçesinde top oynadım. Sizleri böyle bordo-mavi formalarla görmek bizi mutlu etti. Hepinizi Trabzonspor formasıyla görmek çok güzel bir şey. Biz bu durumdan çok mutluyuz. Sizlerin sevgisi sayesinde Trabzonspor vardır. Bende sizler gibi küçükken okula Trabzonspor forması ile çok gitmişimdir.Böyle sizi gördükçe mutlu oluyorum.İnşallah sizlerin arasından da yeni futbolcular çıkacaktır.Hepinizi çok seviyoruz” şeklinde konuştu.

Sporcular Trabzonspor’un 3-0 galibiyeti ile sona eren Galatasaray karşılaşmasında giydikleri formaları imzalayarak okula hediye ettiler.

fotogaleri.jpg

videogaleri-001.gif

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler