Özer "Takıma Güneniyoruz"

Özer "Takıma Güneniyoruz"

Özer, oynadıkları futbolda her geçen maç bir düzelme olduğunu belirtti. Süper Gençler Rize'den 1 puan koparttı.

Özer, yaptığı açıklamada, futbol takımına ve teknik heyete güvenlerinin tam olduğunu, bu kadronun ligde istenilen sonuçları alacak güce sahip olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"Akçaabat Sebatspor'un oynadığı futbolda her geçen maç bir düzelme var. Son oynadığımız karşılaşmalarda rakiplerimize karşı üstün futbol oynamamıza rağmen gol yollarında son vuruşu yapamadığımızdan, istenilen neticeleri alamadık. İdmanlarda hocamız ileride oynayan sporcularımızla özel olarak ilgileniyor. Bu sorunu halledersek saha sonuçları çok daha farklı olacaktır. Gol atamamak, futbolcular ve teknik heyet üzerinde stres oluşmasına neden oldu. Ancak biz onlara güveniyoruz, teknik heyet ve futbolculara olan güvenimizi boşa çıkartmayacaklarına inanıyoruz."

Takımın Tokatpor ile yapacağı karşılaşmaya çok iyi hazırlandığını belirten Özer, "Tokatspor ile deplasmanda çok önemli bir maç yapacağız. Hazırlıklarımızı çok iyi bir şekilde sürdürüyoruz. Ligde bu hafta bay olduğumuz için maç oynamadan geçirdik. Bunu telafi etmek için pazar günü Akçaabat Fatih Stadı'nda Sürmenespor ile bir hazırlık karşılaşması yapmayı planlıyoruz" dedi.

Öte yandan Akçaabat Sebatspor deplasmanlı süper gençler takımı değlasmanda Rizespor ile 3-3 berabere kaldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor