Özer İçini Döktü "Nerdesiniz"

Özer İçini Döktü "Nerdesiniz"

Akçaabat Sebatspor kulübünün elektrikleri 10 gün kesik kaldı.

Haber:Derviş ALTUNTAŞ

 

Akçaabat Sebatspor'da, kulüp başkan yardımcısı Rıza Özer, kırmızı-beyazlı kulübün ekonomik olarak dar boğazda olduğunu söyledi. 

 

Özer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kulübün 5,5 milyon  borcu olduğunu belirterek, ''Bu kulüpte var olan bu kadar zorluğa rağmen hizmet etmeye çalışıyoruz. Bu hizmeti yaparken ben ve arkadaşlarımdan hiçbirimizin maddi bir çıkarı yoktur ve olamaz. Ama yine de eleştiriliyoruz. Bu kulübe sahip çıkacak olan, mesaisini parasını verecek kişiler varsa buyursun adaylıklarını açıklasınlar bizde gereğini yapalım'' dedi.

 

 

Kulübün borçlarını kendilerinin yapmadığını ifade eden Özer, ''Önceki dönemlerde (Kümede kalalım yeter. Gerisi önemli değil) denildi. Her genel kurul sonrası yöneticiler arkasında bir yığın sorun bırakarak gitmişler. Ama bugün gelinen noktada sözün bittiği yerdeyiz'' diye konuştu. 

 

Yönetici bulmak zorlaşacak..  

 

Rıza Özer "Kulübün içinde bulunduğu durum göz önüne alındığında bu kulübe gelip yönetici olmak isteyen kişileri bundan sonra çok zor buluruz. Bu durumdan çıkılması için tüm camia ortak akıl ile hareket etmesi gerekiyor. Bu şehrin başkan ve yönetici çıkartması lazım . Sadece yönetici çıkartmakla da yetmez ona gereken desteği vermemiz lazım.  Ama bu şartlarda yönetici bulmak her geçe gün zorlaşmaktadır. Kulübün borcu çok. Tabii ki bu borcu biz yapmadık."dedi.

 

KULÜPTE 10 GÜN ELEKTRİK KESİLDİ…

 "SÜPER LİG'DEN BERİ PARA ÖDENMİYOR"

 

Rıza Özer, TEDAŞ’a olan borç yüzünden kulübün 10 gün elektriksiz kaldığını ve bunu aşmak için 90 bin TL lik senede imza atmak zorunda kaldığını belirterek “Bu kulüpte Süper Lig’in 2. sezonundan beri elektrik borcu için tek kuruş ödenmemiş. 42 Bin TL lik borç faiziyle birlikte 92 bin TL olmuş. Görevliler de gelip elektriğimizi kestiler. 4 gün TEDAŞ yetklieri ile ola görüşme sonrası 9 bin TL peşinat ve kalan para 10 taksit yapıp senet vererek elektrikleri bağlattık. Bu Borcu biz mi yaptık.  Buradaki borç 100 aylık bir borç. Bu sürede an az 60-70 kişi bu kulüpte yöneticilik yapmıştır. Ama hep günü kurtaralım zihniyetiyle hareket edilmiştir. Kümede kalalım yeter gerisi önemli değil deyip her genel kurul sonrası önceki yöneticiler arkasında bir yığın sorun bırakarak gitmişlerdir. Bunu yapmak zorunda kalmışlardır. Ama bugün gelinen noktada sözün bittiği yerdeyiz" diye konuştu.

 

 

Bu klüpten hiçbir beklentimiz yoktur ve Olamazda.

 

Özer "Bu kulüpte var olan bu kadar zorluğa rağmen hizmet etmeye çalışıyoruz. Bu hizmeti yaparken ben ve arkadaşlarımdan hiçbirimizin maddi bir çıkarı yoktur ve olamaz. Ama yinede dışarıda eleştiriliyoruz. Bu kulübe sahip çıkacak olan, mesaisini parasını verecek kişiler varsa buyursun adaylıklarını açıklasınlar bizde gereğini yapalım" dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor