Özer Hedef Belirledi

Özer Hedef Belirledi

Akçaabat Sebatspor'da, Başkan Yardımcısı Rıza Özer, karşılaşmadan güzel futbol ve 3 puan beklediklerini söyledi.

Haber:Derviş ALTUNTAŞ/AkçaabatAjans

TFF 2. Lig 4. Klasman Grubu'nda deplasmanda Trabzon Karadenizspor ile karşılaşacak Akçaabat Sebatspor'da, Başkan Yardımcısı Rıza Özer, karşılaşmadan güzel futbol ve 3 puan beklediklerini söyledi.

Özer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Akçaabat Sebatspor'un ligi en üst seviyede bitirmek için oynayacağı tüm karşılaşmalara galibiyet için çıkacaklarını, Trabzon Karadenizspor karşısında da aynı düşünce ile hareket edeceklerini belirtti.

Rıza Özer, takımlarının son altı haftadır yenilmediğini vurgulayarak, şöyle devam etti:
''Bu unvanımızı bu maçta korumak istiyoruz. Karşımızda kaliteli oyunculardan kurulu bir ekip var. Ama bizim de çok yetenekli ve en az onlar kadar iyi oyuncularımız mevcut. Takımımız altı haftadır yenilmeyerek zaten kalitesini ispat etmiştir. Bu karşılaşmada da gerçek oyunumuzu ortaya koyarak sahadan galibiyetle ayrılacağımızdan kuşkumuz yoktur.''

Trabzon futboluna yakışan bir karşılaşma olmasını beklediklerini de ifade eden Özer, ''İki takım da Trabzon futbolunu temsil ediyor. Bu nedenle saha sonuçlarından daha önemli olan, Trabzon futbolunun kazanmasıdır. Biz bu mantıkla hareket ediyoruz. Zor ve çekişmeli geçecek olan karşılaşmayı izlemeye gelenlerin güzel bir futbol izleyeceği kanaatindeyim. Bu karşılaşmadan güzel futbol ve 3 puan bekliyoruz'' dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Spor