Özer Hedef Belirledi

Özer Hedef Belirledi

Akçaabat Sebatspor'un kulüp başkan yardımcısı Rıza Özer, gelecek yıl Bank Asya 1. Lig'e çıkmak için mücadele vereceklerini söyledi.

TFF 2. Lig 4. Klasman Grubu takımlarından Akçaabat Sebatspor'un kulüp başkan yardımcısı Rıza Özer, gelecek yıl Bank Asya 1. Lig'e çıkmak için mücadele vereceklerini söyledi.

Özer, Akçaabat Sebatspor'un iyi bir kadroya sahip olduğunu belirterek, ''Kadromuzda çok kaliteli sporcularımız var. Mevcut oyuncularımızın yanı sıra, 2-3 oyuncu transfer edip alt yapıdan da birkaç oyuncu kadromuza katarak gelecek yıl Bank Asya 1. Lig'e çıkmak için mücadele vereceğiz'' dedi.

Akçaabat Sebatspor Kulübü'nün Cumhuriyetle yaşıt bir kulüp olduğunu ve bu geçmişi ile her zaman övünç duyduklarını ifade eden Özer, son birkaç sezondur saha sonuçları ve ekonomik anlamda kötü görüntüleri silmek için gayret gösterdiklerini, camiayı birleştirme adına adımlar attıklarını kaydetti.

Özer, şunları söyledi:
''Kulübümüze geçmişte her ne şekilde olursa olsun emeği geçmiş herkesi ziyaret ettik ve birliktelik çağrısı yaptık. Ziyaret ettiğimiz kişiler, ziyaretlerimizden oldukça memnun olduklarını ifade ettiler. Bu kulübe tekrar eski güzel günleri yaşatmak için ne gerekiyorsa yapacaklarını belirttiler. Bu açıklamaları bizlere motivasyon sağladı. Şimdi el ele vererek tekrar eski günlerimize dönmek için gayret göstereceğiz. Cumhuriyetle yaşıt bir kulübün sorumluluğunun bilincinde olarak hareket ettik ve etmeye devam edeceğiz.''

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Spor