Özer Camiaya Seslendi

Özer Camiaya Seslendi

Rıza Özer, Hafta sonu oynayacakları Ofspor karşılaşmasında skordan çok dostluğa önem verdiklerini söyledi.

TFF 2. Lig 4 Klasman grubunda  mücadele eden  Akçaabat Sebatspor’da Başkan Yardımcısı Rıza Özer, Hafta sonu oynayacakları Ofspor karşılaşmasında skordan çok dostluğa önem verdiklerini söyledi.

 

Rıza Özer AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ofspor ile önemli bir maça çıkacaklarını ancak, iki takım arasındaki dostluğun daha önemli olduğunu belirtti.  Rıza Özer “Pazar günü sahamızda oynayacağımız Ofspor maçı hazırlıklarına tesislerimizde devam ediyoruz.Her iki takım için son derece önemli olan bu maçta Trabzon futboluna yakışır bir mücadele olmasını arzu ediyoruz. Saha sonucu ne olursa olsun iyi futbol, dostluk ve kardeşlik içinde bir mücadele olmasını temenni ediyoruz. Akçaabat Sebatspor camiası olarak ilerde ligdeki konumumuzla ilgili sıkıntı yaşamamak için mutlak 3 puan almamız gereken bu maçta son haftalarda yükselen grafiğimizin devam edeceği ümidindeyiz. İyi bir takım oluşturduk, gelecek yıl küçük takviyelerle inşallah Bank Asya’ya  çıkacak bir takım meydana getirip inşallah ilk etapta hedeflediğimiz yere çıkacağız” dedi.

Rıza Özer, Cumhuriyetle yaşıt Akçaabat Sebatspor kulübünü sportif ve kurumsal her alanda başarıya taşımak için çaba gösterdiklerini söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor