Özer "Bu Ligde  Kalacağız"

Özer "Bu Ligde Kalacağız"

Akçaabat Sebatspor’da Başkan Yardımcısı Rıza Özer, küme düşme gibi bir korkularının olmadığını söyledi.

TFF 2. Lig 4. Klasman Grubunda mücadele eden Akçaabat Sebatspor’da Başkan Yardımcısı Rıza Özer, küme düşme gibi bir korkularının olmadığını söyledi.

 

Özer AA muhabirine yaptığı açıklamada, son oynana Erzurumspor karşılaşmasında futbol adına şansız bir karşılaşama çıkarttıklarını belirterek  “futbolun şansızlığını bu karşılaşmada yaşadık. Maçı izlemeye gelenler nasıl bir karşılaşma ve Erzurumspor’a göre ne kadar üstün bir futbol oynadığımız görmüşlerdir. Çok farklı bitecek bir karşılaşmadan ne yazık ki mağlup olarak ayrıldık. Bu skorun oluşmasında takımın ruhsal rahatlığının etkisi olduğunu düşünüyorum” dedi.

Akçaabat Sebatspor Kulübü’nün Cumhuriyet’le yaşıt olduğunu ve her maça 3 puan parolasıyla çıktıklarını belirten Özer açıklamasını söyle tamamladı, “Biz her maça galibiyet için çıkarız. Ama futbolda bazen istediklerinizi sahada ortaya koymanıza karşılık sonuca gidemeyebiliyorsunuz. Bundan sonra kalan 3 maçımızı da kazanacak güce sahibiz. Bu kadronun küme düşmek gibi bir sıkıntısı olmaz. Ekibimize ve futbolcularımıza güveniyoruz. Şuan rakiplerimizle aramıza 6 puan öndeyiz ve ligde 3 maçımız kaldı. Bu maçları alıp gelecek yılların hesaplarını yapacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Spor