Özel Öğrencilerden Özel Gezi

Özel Öğrencilerden Özel Gezi

Özel Öğrencilerden özel gezi

       İlçemizdeki okullarda öğrenim gören özel eğitim sınıfı öğrencileri,  öğretmenleri rehberliğinde Atatürk Köşkü’ne gezi düzenlediler.

       Özel eğitim öğretmenleri sene başında ilçe zümresinde ve daha sonra yapılan toplantılarda özel eğitim sınıflarında yapacakları sosyal ve kültürel  etkinlikleri ortak olarak planladılar.Bu planlama neticesinde her ay bir etkinlik yapılması planlandı. İlk etkinlik Meşeli İlkokulu koordinatörlüğünde gerçekleştirildi.

       Geziye  Merkez İlkokulu, Meşeli İlkokulu, Yaylacık İlkokulu, Yıldızlı TOKİ İlkokulu, Yıldızlı TOKİ Ortaokulu,  Dörtyol Ortaokulu öğretmen,  öğrenci ve velileri katıldı.27 Öğrenci, 11 öğretmen katıldı.Atatürk Köşkü’nü gezen öğrenciler köşk bahçesinde bol bol fotoğraf çektirip oyun oynadılar.Daha sonra öğle yemeği için Varlıbaş Alışveriş merkezine gittiler.Yemek sonrası ise Magic World oyun ve eğlence merkezinde doyasıya eğlendiler.

    Geziye katılan veliler öğretmenlere teşekkür ettiler.

     Yıldızlı TOKİ Ortaokulu özel eğitim öğretmeni Bülent MUMCU: ”Yaptığımız bu gezi amacına ulaşmıştır.Her ay bir okulumuz koordinatörlüğünde bu etkinlikleri devam ettireceğiz.Önümüzdeki ay velilerimize yönelik bir eğitim semineri planladık.Alanında uzman bir eğitimcinin katılacağı bu seminere bütün velilerimizi davet ediyoruz.Özel eğitim öğrencilerimiz bu gibi sosyal ve kültürel etkinliklerden çok hoşlanıyorlar.Bu etkinlikler ile velilerimiz ile daha güçlü bağlar kuruyoruz. Önümüzdeki aylarda farklı okullarımızın koordinatörlüğünde etkinliklerimiz devam edecek.Etkinlikler arasında Forum AVM Gezisi,  Midilli At Çiftliği Gezisi, Tiyatro, Sinema, Özel Eğitim Sınıfları Gecesi var.

Geziye katılan öğretmenler: Dörtyol Ortaokulundan: Taner ÖZER, Rabia ÖZTÜRK
 Meşeli İlkokulundan: Recep MAZLUM
Merkez İlkokulundan: Yaşar Temel KOLAYLI
Yaylacık İlkokulundan: Ahmet ÇOLAKOĞLU, Yusuf ALTIN
Yıldızlı TOKİ İlkokulundan: Ebru ERAYDIN, Deniz KÜÇÜK, Elif ALAN YILDIZ
Yıldızlı TOKİ Ortaokulundan: Nilgün AYDIN, Bülent MUMCU katıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler