Özcan  "Sonuçtan Mutluyuz

Özcan "Sonuçtan Mutluyuz

Özcan "Kamide gördüğümüz gol sporcularımız hırslandırdı"

TFF 2. Lig 4. Klasman Grubu'nda kendi sahasında Pazarspor’u 2-1 lik skorla geçen Akçaabat Sebatspor’da teknik direktör Ali Kemal Özcan, zor bir karşılaşmadan galibiyetle ayrılıp ligde kalmayı garantiledikleri için mutlu olduklarını söyledi.

 

Özcan sitemiz muhabirine yaptığı açıklamada, karşılaşmanın zor geçeceğini tahmin ettiklerini ve on göre sporcuları hazırladıklarını ifade ederek “Karşılaşma her iki takım içinde son derece önemli idi. Mağlup olanın  ligde kalma adına çok şey kaybedeceği bir kaşılşma idi. Bu düşünce ile sporcularımızı özellikle psikolojik olarak maça motive ettik. Sezon sonuna gelmiş olmamız sporcularda ister istemez bir yorgunluk belirtileri ortaya çıkmasına neden oldu. Karşılaşmaya taktiksel değilde psikolojik olarak daha çok hazırlandık” dedi.

 

Karşılaşma boyunca her iki takımında önemli pozisyonlar bulduğunu da belirten Özcan “ilk yarıda her iki takımda önemli pozisyonlar buldu. Ama bunları gol ile sonuçlandırma başarısı gösteremedik. Stres altında çıkılan ikinci yarıda  kalemizde golü görmemiz sporcularımızı çok etkilemiş olmalı ki yediğimiz golden sonra çok daha maça motive olan bir takım oldu. Bunun neticesinde 2 gol bularak yenik durumdan galip duruma geçtik. Golü kalemizde görmemiş olsaydık karşılaşma berabere de bitebilirdi. Bir nevi yediğimiz gol bizim için kamçılayıcı oldu” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor