Özcan Malatyaspor'da

Özcan Malatyaspor'da

Akçaabatlı teknik direktörlerimiz revaçta. 2008-2009 Bank Asya 1. lig'e imza atan Mehmet Birinci'den Sonra Malatyaspor Kadir Özcan’la anlaştı.

Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Malatyaspor'da teknik direktörlüğe Kadir Özcan getirildi.

Kulüp başkanı İlhan Kavuk, Kadir Özcan ile düzenlediği basın toplantısında, Malatyaspor'u iyi bir yere taşımak istediklerini, Kadir Özcan'ın, Malatyaspor'da iyi işler yapacağına inandığını söyledi.

Malatyaspor'un ilk hedefinin şampiyonluk olacağını dile getiren Kavuk, “Uzun süredir hoca arayışımız vardı. Kadir Özcan ile anlaşmaya vardık. Kendisi ile 1 yılı opsiyonlu anlaşma imzaladık. “İlk hedefimiz şampiyonluk olacak. Olamazsak da en azından ilk 6'da olacağız. Kadir Özcan, spor camiası tarafından iyi tanınan bir insan. Karadeniz insanı kendi işini sever. Bu yüzden de kendisini tercih ettik. Hocamız geçmişte de başarılı oldu. Kendisini tercih etmemizde bunun da etkisi oldu. Bu takımı elimizden geldiği kadar en iyi yerlere getirmeye çalışacağız” dedi.

Kadir Özcan da Malatyaspor'a gelmekten çok mutlu olduğunu, prensip olarak hedefi olan takımlarda çalışmayı istediğini belirterek, “Malatyaspor buna uygun bir camia” dedi.

Özcan, şöyle konuştu:

“Benim tercihim Malatya'dan yana oldu. Biz de teknik adam olarak iyi yerlerde çalışmayı istiyoruz. Hedefi olan takımlar her zaman tercihimdir. Malatyaspor, hedefi olan, taraftarı çok olan bir kulüp. Hep birlikte bundan sonra çok iyi işler yapacağız. Malatya her şeyden önce marka bir isim. Malatyaspor kadrosunu baktığım zaman iyi isimler var. Bu isimleri elimizde tutmak istiyoruz. 2-3 tane oyuncu gitti. Ama bunların yerine iyi transferler yapacağız. İyi bir takım kurma hedefim var. Bu konuda sizlerden yardım bekliyorum. Alt yapıya çok önem vereceğiz. Malatya'daki alt yapı hocalarıyla görüşüp değerlendirebileceğimiz oyuncular varsa onları da takıma dahil etmek istiyoruz.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Spor