Öyle Açıklamalar Yaptı ki!

Öyle Açıklamalar Yaptı ki!

Öyle Açıklamalar Yaptı ki!

Cumhuriyet Halk Partisi Akçaabat İlçe Başkanı Mustafa Nadir’den zehir zemberek açıklamalar.

Trabzon Büyükşehir ve Akçaabat Belediyelerinin hizmeti unuttuğunu dile getiren Mustafa Nadir “Ne oldu Sayın Şefik bey, hizmet anlamında sesiniz, sedanız kesildi.Dut yemiş bülbüle döndünüz . Yoksa Seçim vaatleri kitapçığınızı mı kaybettiniz? Kitapçıktaki dersliği mi bulamıyorsunuz? B.Şehir Belediye Başkanı Sayın Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ile birlikte Akçaabat sokaklarında birlikte dolaşan birbirinize kefil olan halkımıza vaatlerde bulunan sizler değil miydiniz? Büyük şehir olunca Belediyemizin kasasına daha çok para girecek, çok daha büyük hizmetlere imza atacağız sözlerinizi hep beraber vermediniz mi? Kaldığınız hallere bakın, Belediyemizi kullandığınız sudan dahi imtiyaz dilenir hallere düşürdünüz. Ne çabuk unuttunuz çok su kullanandan çok para aldığınızı. Şimdi ne oldu da, fazla su kullandığınızı gerekçe göstererek Halkınızdan daha ucuza su kullanmak istiyorsunuz. Daha doğrusu, anlaşılır gibi değil, ucuz su tarifesi değil de halkınızdan daha ucuz tarife istiyorsunuz. Büyük şehir şimdi halkın suyuna zam yapsa, belediyeniz suyuna yapmasa dört köşe mi olacaksınız” dedi.

Akçaabat’ta yapılan hizmetlerin yarım kaldığını ifade eden Nadir “Hani siz büyük hedeflerin adamıydınız. Hizmet fukaralığınızı Sudan bahanelere bağlamaya çalışmanızı kendinize nasıl yakıştırabiliyorsunuz. Siz bu halinizle bırakın hakkımız olan yatırımları almayı, bunun yanında 2. Üniversiteye kavuşmayı, B.Şehre devredilen gelirlerimizin dahi İlçemize hizmet olarak geri dönüşümünü sağlayamayacağınızı da ilan etmiş oluyorsunuz. Yoksa geri dönecek olan paranın peşine neden düşesiniz ki. Engel üretmeye kalkmayın, Belediyenin büyüğü de küçüğü de sizde. Sizi halkımıza verdiğiniz sözleri yerine getirmeye davet ediyoruz. 2. Üniversitenin de İlçemize kavuşturulabilmesi içinde ortam bundan daha müsait olmaz. Bu anlamda mekanizmayı harekete geçirecek olanların başında sizsiniz. Neden yanda duruyorsunuz ki” şeklinde açıklama yaptı.

 

Akçaabat Belediyesi’nin son dönemde yaptığı inşaat ve icraatları da eleştiren Nadir “öte yandan geri dönüp baktığımızda el attığınız hemen, hemen her iş elinizde kaldı. Yeni Mahallede 18. Madde uygulaması yaptınız, elinize yüzünüze bulaştırdınız. Anlaşılan o ki bu sıkıntı sizi de yollar, geleceğe de yeter. Tekel binasını tekstilciye verdiniz. Güzelim binayı haram, çalışanlarını mağdur ettiniz. Belediye iş hanının hali ortada, Kanalizasyon sistemin var mı yok mu belli değil. Derin deşarj sistemin derinlere karıştı. Hayvan pazarını pislik götürüyor. Yol ve trafik sorunlarımız kaderimiz oldu. İlçemizin her yerinden sorun fışkırıyor. Yetkileri büyük şehre, sorunları halka havale etmekle olmuyor Sayın Başkan. Hamam çimenindeki inşaatınızdaki gariplikleri herkes görebiliyor da neden sizler göremiyorsunuz? Ayrıca bu inşaatın plan ve projelerinin mimar ve mühendis elinden çıktığından, yer tesliminin ve inşaat kontrollerinin sağlıklı yapıldıklarımdan emin misiniz? İnşaat kullanım alanı sizin belediyenizde sadece garip vatandaşlara mı uygulanır. Yoksa bu inşaat ve kenar yolları imar kanunundan muaf ve münezzeh midir? Yağmura söz geçiremeyen alt yapınızın, Allah korusun sele boyun eğmeye mahkum olduğunu ne zaman göreceksiniz” dedi

Milletvekili Aydın Bıyıklıoğlu’nu da eleştiren Mustafa Nadir “ Milletvekili sıfatını taşıyan Sayın Aydın Bıyıklıoğlu’ nu eleştirmeye gerek mi? Kaldı. Maşallahı var. Hizmetini görmedik ki, hizmet kusurunu görelim. Suya Sabuna elini sürmeden ömür tamamlamak bu olsa gerek. İnşallah vekilliği kazasız belasız hiç örselemeden aldığı yere bırakırda ezilmekten Akçaabat da kendisi de kurtulur” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Haberler