Oy İçin Mezarları Kırdı

Oy İçin Mezarları Kırdı

İlçemiz Akçaköy beldesinde muhtarlığa yeniden aday olan kişi, muhtar seçilemeyince kendisine oy vermediğini iddia ettiği akrabalarının yakınlarına ait mezar taşlarını kırdı.

Haber ve Fotoğraflar:Derviş ALTUNTAŞ

İlçemiz Akçaköy beldesinde muhtarlığa yeniden aday olan kişi, muhtar seçilemeyince kendisine oy vermediğini iddia ettiği akrabalarının yakınlarına ait mezar taşlarını kırdı.

Alınan bilgiye göre, 29 Martta yapılan yerel seçimlerde Akçaköy beldesinin Pınarbaşı Mahallesi'nde yeniden muhtarlığa aday olan Ali Öztürk, 317 oy alan rakibi Rasim Öztürk'e karşı 100 oy farkla seçimi kaybetti.

Bunun üzerine Ali Öztürk, kendisine oy vermediklerini iddia ettiği akrabalarının yakınlarına ait mezar taşlarını kırdı, kiraladığı iş makinesiyle de mahalle yoluna çukur açarak yolu kısmen ulaşıma kapattı.

Ali Öztürk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, taşlarını kırdığı mezarlığın ve ulaşıma kapattığı yolun kendi arazisinden geçtiğini, bunun tapu kayıtlarından da net olarak anlaşılabileceğini ileri sürerek, ''Daha önceden de sık sık mezarların taşınması için uyarıda bulunduğum akrabalarımın seçimde bana karşı tutum geliştirmeleri nedeniyle böyle bir olaya giriştim'' dedi.
''Hem benim arazime mezarlarını defnedecekler, hem de seçimde bana verdikleri sözü tutmayacaklar'' diyen Öztürk, ''Ben kendi arazimde tasarrufta bulundum. Yol da benim arazime 3 metre girmişti. Arazime dahil olan yol dilimini de malımı korumak amacıyla kapattım'' diye konuştu.

Olayla ilgili vatandaşların suç duyurusunda bulunduğu, jandarmanın soruşturma başlattığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Siyaset