Oto galericiler Revi'yle Görüştü

Oto galericiler Revi'yle Görüştü

Akçaabat Oto Galericileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Ak Parti Trabzon İl Başkanı Haydar REVİ’yi makamında ziyaret ettiler.

Akçaabat’ta faaliyete başlayan Akçaabat Oto Galericileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Necati İsak, Başkan Yardımcısı Engin Karcı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Ak Parti Trabzon İl Başkanı Haydar REVİ’yi makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette konuşan Akçaabat Oto Galericileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Necati İsak,  Akçaabat ekonomisine İnşaatçılardan sonra en fazla katkı sağlayan sektörün Oto Galerici esnafı olduğunu siyasilerin ve Belediye Başkanlarının bu sese kulak vermeleri gerektiğini belirtti. Necati İsak kaldırıma araç çektikleri için Zabıtaların Oto Galerici esnafını sürekli rahatsız ettiğini araç alacak vatandaşların da Galericilerin tek bir çatı altında bulunduğu bir yer olsa daha rahat hizmet alacaklarını, ayrı ayrı farklı yerlerdeki Galerileri Vatandaş dolaşmaktan ise Trabzon’da olduğu gibi tek çatı altında hizmet verecek bir Oto Galericiler sitesini Akçaabat'a kazandırmak istediklerini belirtti.  İlçemizde Derneğimize kayıtlı 40'dan fazla üye var diyen İsak "Geçtiğimiz günlerde Trabzon Valimiz Sn. Abdil Celil ÖZ ile bir araya geldik. Valimiz bize Düzköy Yolu üzerinde bir yer bulmamızı önerdi bizde yaptığımız incelemelerde Akçaabat Mezbahanesinin olduğu bölgede 4 dönüm bir yer tespit ettik. Oto Sanayi bölgesine de yakın veya Akçaabat’ın Darıca Bölgesinde 9 dönüm bir yer var Milli Emlak’a ait orası da bize uygun bu iki yer üzerinde yoğunlaşmış durumdayız Oto Galerici Esnafımıza Galericiler Sitemizi kazandırana kadar mücadelemizi ekibimle birlikte sürdüreceğim" dedi.

Ak Parti Trabzon İl Başkanı Haydar REVİ Akçaabat Oto Galericileri Derneği Başkanı Necati İsak’ı dinledikten sonra konunun ciddiyetinin farkında olduğunu Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen ve Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi GÜMRÜKÇÜOĞLU ile konuyu görüşüp bu işin takipçisi olacağını belirtti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler