Otel İhalesi Onaylandı

Otel İhalesi Onaylandı

Akçaabat Belediyesine ait olan eski Tekel binalarından sonuncu-sunun otel olması kesinleşti

Akçaabat Belediyesine ait olan eski Tekel binalarından sonuncusunun otel olması kesinleşti. Akçaabat Belediyesi Hasan Saka Toplantı Salonu’nda 4 Şubat Pazartesi günü Belediye Başkanı Şefik Türkmen'in de katılımıyla Encümen tarafından gerçekleştirilen ihalenin sonucu onaylandı.
Muhammen bedeli yıllık 200 bin YTL den ihaleye çıkarılan bina için 202 bin YTL teklif eden Seyranlı Turizm Ticaret Anonim Şirketi otelin kiracısı oldu.

4 ya da 5 yıldızlı olacak
İhaleye teklif veren firma yetkilisi İbrahim Özçelik, Trabzon'a yakışır 4 ya da 5 yıldızlı bir otel yapmayı planladıklarını binada kısa sürede tadilata başlayacaklarını söyledi.
Özçelik planladıkları otelin Türk hamamından kapalı yüzme havuzuna, jimnastik salonlarından buhar odalarına, oyun salonlarından kuaföre kadar tüm birimleri içerecek bir donanıma sahip olacağını belirterek, “Yapılacak tesisin Trabzon kültür ve sosyal yapısına katkıda bulunacaktır. Bölgemiz turizm açısından son derece elverişli. Bölgemize gelen turistlere kaliteli hizmet vereceğiz.” dedi.
İhale şartnamesine göre tadilatın 1,5 yıl içerisinde bitirilmesi gerekiyor.
Tümü değerlendirildi
Akçaabat merkezinde bulunan ve 3 bölümden oluşan eski Tekel binalarından bir bölümü Güzel Sanatlar Fakültesi olarak hizmet vermesi için Karadeniz Teknik Üniversitesi'ne devredilmiş, bir bölümü Adliye binası olarak kullanılmak üzere Adalet Bakanlığı'na satılmıştı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Haberler