Osman Çavuş'tan CHP'ye Tepki

Osman Çavuş'tan CHP'ye Tepki

AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Osman Çavuş, CHP Akçaabat İlçe Başkanlığı’nın da yapılan açıklamalara tepki gösterdi.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akçaabat İlçe Başkanı Osman Çavuş, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçaabat İlçe Başkanlığı’nın 31 Mayıs Cumartesi günü gerçekleştirdiği “Yerel İktidara Yürüyüş” toplantısından basına yansıyan açıklamalara tepki gösterdi. Başkan Çavuş, CHP’lilerin toplantıda partisiyle ilgili olarak yaptıkları konuşmaların yakışıksız olduğunu söyledi.

Toplantıda bir partilinin “AKP'liler kalaşnikofla geliyor, biz bıçakla gidiyoruz. Onlar insanları kömüre, pirince alıştırdı. Mart'ta çimento, kömür, kumanya dağıtmayan seçim kazanamaz. Biz bu savaşta bu şekilde kahraman olamayız, ancak şehit oluruz” şeklindeki konuşmasının siyasi ortamda kullanılmaması gereken birçok kelimeyi içerdiğini belirterek, “Bir partide böyle bir konuşma nasıl yapılır, buna anlam vermek mümkün değil. Çok yakışıksız ve siyasi üsluba aykırı kelimeler bunlar. Bizim çimento ve kömür dağıttığımızı iddia edenler bunu ispatlamakla da yükümlüdürler. Yoksa Genel merkez yöneticileri gibi onlar da müfteri konumuna düşerler.” dedi.

CHP’nin toplantısında yapılan konuşmaların aynı zamanda da yerel seçimlerde yaşayacakları yenilginin kabullenişi anlamına geldiğini de ifade eden AK Parti İlçe Başkanı Osman Çavuş, şunları söyledi:

“Biz siyaseti şehit ya da kahraman olmak için yapmıyoruz. Biz siyaseti halka hizmet için yapıyoruz. Onlar siyasetin bile ne için yapılacağını bilmiyorlarsa, şimdiden seçimi kaybettiklerini kabul ediyorlarsa bu anlamda bizim yapabileceğimiz bir şey yok. Ancak yaptıkları açıklamalardan sonra aday bile çıkarmalarına gerek yok. Nasılsa peşin olarak seçimi kaybedeceklerini kabullenmişler. Biz çalışmalarımızı sadece Akçaabat’taki değil Türkiye’deki tüm belediyeleri kazanmak için yapıyoruz. CHP’liler de halkın bizi tercih edeceğini anladı.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Siyaset