Osman Çavuş'tan Açıklama

Osman Çavuş'tan Açıklama

AK Parti İlçe Başkanı Osman Çavuş'tan Cemal Baş'a sert tepki.

AK parti Akçaabat İlçe Başkanı Osman Çavuş, Milliyetçi Hareket Partisi Akçaabat Belediye Meclisi üyesi Cemal Baş’ın yaptığı “Vekilleri seçim öncesi görüyoruz” açıklamasına sert tepki gösterdi.

 

İşte Osman Çavuş’un açıklamasının tam metni…

 

Her vatandaşın vekiller hakkında ölçüler dahilinde değerlendirme yapma hakkı olduğu gibi Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Akçaabat Belediye Meclis üyesinin de elbette ki bu hakkı vardır. Yapılan değerlendirmenin yararlı ve amacına uygun olabilmesi için ise gerçekçi olması lazımdır. Duygusal zeminden, iş sıkıntı ve stresinden uzak olmasının, uyarıcı olması bakımından daha yararlı olacağını düşünmekteyim. Bu yapılan açıklama; duygusal, iş sıkıntı ve stresi içerisinde yapılan bir açıklamadır. Özellikle milletvekilleriyle ilgili yapılan yorum doğru bir yorum değildir. Güllük gülistanlık bir memleket dünyanın hiçbir yerinde olmadığı gibi bizde de olmadığı doğrudur.

“Trabzon milletvekillerinin sadece seçim öncesi bölgede olduğu, halk ile ilgilendikleri; seçim sonrası bu milletvekillerini görmenin mümkün olmadığı” ifadesi klasik bir ifade olup 30 yıl öncenin siyasileri için söylenmiş sözlerdir. Sayın Akçaabat Belediye Meclis üyesi genel sorunlar için bir dosya mı hazırladı da vekillerimize ulaştıramadı. Faks mı çekti de gönderemedi. Milletvekillerimize ulaşmak isteyen, bir şekilde ya yüz yüze ya da telefonla ulaşıyor.

MHP Akçaabat İlçe Kongresi’ne Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İlçe Başkanı, yöneticiler, il genel meclisi ve ilçe belediye meclis üyelerimizle birlikte katıldık. Orada MHP’nin milletvekili divan başkanıydı. Sayın Belediye Meclis Üyesini o kongrede göremedik. 26 Temmuz Haçkalı Hoca’yı anma şenliklerinde Trabzon Milletvekilimiz Sayın Mustafa Cumur ile birlikte Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir de vardı. 01.08.2009 tarihinde Trabzon’da 2011 Gençlik Olimpiyatları bayrağının teslim alınış töreninde Sayın Bakanımız ve milletvekillerimiz de hazır olacaklardır. Her yıl olduğu gibi bu yıl da esnaf belde ve köy gezilerimiz milletvekillerimizle devam edecektir.

Halktan kopuk olarak değerlendirilen milletvekillerimize haksızlık yapılıyor kanaatindeyim. Açıklamayı yapan kişi, ‘milletvekilleri benim işyerimi ziyaret etmedi’ manasında bir açıklama yapmışsa biz, üretene kolaylık olsun diye 850 dönüm Şinik Organize Sanayi’nin kamulaştırılmasını takibimiz sonucunda bitirdiğimizi, altyapı ve yollar için proje ihalesine çıkıldığını ve mutlu sona gitmek için aralıksız çalışmalarımızın devam etmekte olduğunu hatırlatmak isterim. Beraberinde Trabzon’un teşvik kapsamına alınması, kriz paketlerinin açıklanması Sayın Meclis Üyesi için hiçbir mana teşkil etmiyor gibi.

Akçaabat’ımız siyasi tarihinde arka arkaya ciddi yatırımlar almıştır. Birçok okul yapılmış, hastane inşaatı hızla devam ediyor, organize sanayi, limanlar, sahil düzenlemeleri, köy yolları, vs. Bunları yapan siyasi irade herkesi ziyaret etse bunları yapması mümkün değildir. Bu işler takiple olur.

Ticarette herkes yaptığı işi kendi seçerek yapmıştır. Karına da, zararına da katlanma zorunluluğu vardır. Herkese yaptığı işte başarılar diliyorum.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum
Siyaset