Osman Çavuş'tan Açıklama

Osman Çavuş'tan Açıklama

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanlığı’nın organize ettiği iftar yemeğinin amacı dışında kullanıldığını, iftar yemeğinde yapılan açıklamaların Ramazanın birlikteliğine gölge düşürdüğünü belirtti.

Ak Parti Akçaabat İlçe başkanı Osman Çavuş 22.09.2008 tarihinde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanlığı’nın organize ettiği iftar yemeğinin amacı dışında kullanıldığını, iftar yemeğinde yapılan açıklamaların Ramazanın birlikteliğine gölge düşürdüğünü belirtti.

Osman Çavuş’un yaptığı yazılı basın açıklamasının tam metni.

CHP’nin organize ettiği yemeğe partililerin yanı sıra sivil toplum örgütleri, muhtarlar ve misafirler katıldı. İnsanlarımızla bir arada olmak güzel bir şey; kendilerini tebrik ediyoruz.

Ancak iftar yemeklerinin, manevi atmosfere uygun olarak yapılması hem partili olmayan katılımcıları hem de kamuoyunu memnun edecekken iftar yemeği esnasındaki konuşmalarla hem partili hem partili olmayan katılımcılar ile kamuoyu da rahatsız edilmiştir. Yemek sonrası şahsımı arayarak yemekteki konuşmalardan rahatsız olduğunu açıklayan kişilerin olduğunu da belirtmek isterim.

Burada yapılan konuşmalar istenmeyen konuşmalar olup bir dayatmadır. Nasıl olsa yemek bahanesiyle insanları bulmuşken bir mesaj verelim düşüncesi tamamen din istismarıdır. CHP’liler hep derler ya, din istismarcıları diye; kimlerin din istismarcısı olduğu bu iftar yemeğinde ortaya çıkmıştır.

İftar yemeği esnasındaki konuşmalarınıza cevap vermeyeceğim. Bu ve buna benzer konuşmaları bu millet sizden daha önce dinlemişti. Konuşmalarınıza itibar etmedi, bundan sonra da etmeyecektir.

2002, 2004, 2007 seçim sonuçlarından bunu anlamaktayız. 2009 yılında yine aziz milletimizin hâkimliğine gideceğiz. Söyledikleriniz doğruysa bu millet bize dersini verecektir. Değilse tekrar dersinizi alacaksınız.

Ramazan münasebetiyle her akşam bir köyde, bir mahallede bir kahveye gidiyoruz. Biz konuşmalarımızda CHP’nin genel başkanı Ergenekon’un avukatlığına soyunmuştur, bu millet CHP’ye yasadışı örgütlerin avukatlığını yapsın diye mi oy verdi sormuyoruz. Daha önce CHP’yi imha operasyonuna giren Aydın Doğan medyasının kapitalistlerin avukatlığına soyunmasını da anlatmıyoruz. Bizim arzumuz ve isteğimiz siyasete kalite getirmektir, ölçülü konuşmak, insaflı konuşmaktır. Hiçbir şey bedelsiz olmayacaktır. Mutlaka ki talihsiz konuşmaların da bedeli vardır.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum
Siyaset