Osman Çavuş Tedavi Altına Alındı

Osman Çavuş Tedavi Altına Alındı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akçaabat İlçe Teşkilâtı geleneksel Ramazan programını bu yıl da uyguluyor.Yoğun tempoya dayanamayan Osman Çavuş Hastanede tedavi altına alındı.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akçaabat İlçe Teşkilâtı geleneksel Ramazan programını bu yıl da uyguluyor. Ramazan nedeniyle Akçaabat’ın köylerini 4 gruba ayıran ve bu köyleri ziyaret için en az 10 kişiden oluşan 4 ayrı ekip kuran, Akçaabat Merkez için Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen ve Başkan Yardımcısı Osman Parlayan’ın önderliğinde 21 kişilik bir ekip oluşturan AK Parti, bunların haricindeki bir gezici ekiple de Akçaabat’ta gidilmedik tek bir yerleşim birimi bırakmamaya kararlı.

 

Oluşturduğu köy ekipleri ile her gün en az bir köyde kurulan iftar sofrasına konuk olan AK Partililer, kimi zaman da iftarlarını bir köyde açarken bir başka köyde teravihe katılıyor, diğer bir köyde de Ramazan sohbetine iştirak ediyorlar.

 

 

Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan AK Parti İlçe Başkanı Osman Çavuş, Ramazan’da sofralarına konuk oldukları vatandaşların sorunlarını da birinci elden öğrenme imkânı bulduklarını söyledi.

 

Öte yandan AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Osman Çavuş yoğun tempoya dayanamayıp yatağa düştü. Akçaabat Devlet Hastanesi’nde tedavisi devam eden Osman Çavuş’un, dizanteri  olduğu açıklanırken birkaç gün daha tedavisinin devam edeceği belirtildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Siyaset