OSB Ödeneği

OSB Ödeneği

Akçaabat Organize Sanayi Bölgesi'nin 3.5 milyon TL’lik son kamulaştırma ödeneğinin Devlet Planlama Teşkilatı tarafından onaylandığı bildirildi.

Akçaabat Organize Sanayi Bölgesi'nin 3.5 milyon TL’lik son kamulaştırma ödeneğinin Devlet Planlama Teşkilatı tarafından onaylandığı bildirildi.

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Suat Hacısalihoğlu, Devlet Bakanı Faruk Nafız Özak’ın ve odalarının çabaları sonrası Akçaabat Organize Sanayi Bölgesi’nin son kamulaştırma bedeli 3.5 milyon TL’nin DPT’de onaylandığını açıkladı. Suat Hacısalihoğlu, yeni teşvik yasasının uygulamaya girdiğinde Trabzon’un arsa sorunu yaşamaması için gayret gösterdiklerini belirterek, öncelikli olarak organize sanayi bölgelerinin tamamlamaya çalıştıklarını vurguladı.

 

 

 

Yatırımcılara sunulmak üzere hızlı hareket edildiğini vurgulayan Başkan Hacısalihoğlu, "3.5 milyon TL’lik ödenek ile Akçaabat OSB’de tüm kamulaştırma tamamlandı. 2007’de başlayan Akçaabat OSB’ye daha önce de 10 milyon TL’lik kamulaştırma yapılmıştı. Bu yıl içersinde Sanayi ve Ticaret Bakanlığı tarafından Akçaabat OSB’nin altyapı projelerinin ihale kararı alınmıştı. Akçaabat OSB’de 55 sanayi parselini teşvikle beraber oluşacak olan yatırımcılara hazırlamak gayretindeyiz. Önemli bir yol aldık. Hızla yatırımcılara sunulmak üzere arsa üretmeliyiz” dedi.

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler