Ortak Açıklamaya Tepkiler

Ortak Açıklamaya Tepkiler

Akçaabat'ta siyasi partilerin AK Parti'ye yönelik ortak açıklamalarına parti yönetiminden sert tepki geldi.

Ak Parti'den Avukat Bünyamin Güner imzasıyla yapılan açıklamada şunlara yer verildi.

***

CHP, MHP, ANAVATAN, DP ve BTP’ nin partimiz aleyhine yapmış oldukları ortak açıklamalarını şiddetle kınıyoruz.

 

 

     Akçaabat Muhtarlar Derneği’ne İl Başkanımızın yapacak olduğu iade-i ziyaret öncesi, Akçaabat İlçe teşkilatı yönetim kurulu üyeleri tarafından muhtarlar derneği ziyaret edilmiştir. Bu ziyaret esnasında karşılıklı bilgi alış verişi yapılmıştır. Muhtarlarımız tarafından partimizin siyasi çalışmaları hakkında bilgi istenmiştir. Yerel seçimler öncesi yapılan anket çalışmaları hakkında muhtarlarımıza bilgi verilmiştir. 

 

 

     Muhtarlarımızın bireysel demokratik haklarını kullanarak, yapılan anket çalışmasına kendilerinin de katılmak istediklerini beyan etmeleri üzerine kendileri anket çalışmasına katılmışlardır. 

 

 

     Muhtarlarımız, asla bir siyasi parti organı değildir. Asla kendileri aracılığı ile halka ve kendilerine dayatılan bir anket çalışması tarafımızdan olmamıştır. Muhtarlarımız bireysel demokratik hakları olan seçme ve seçilme haklarını kullanarak kendi rızaları ile anket çalışmamıza katılmışlardır. 

 

 

     Buradan CHP Akçaabat İlçe Teşkilatı Başkanı Mustafa Nadir’ in organize ettiği ortak bildiri altında imzası bulunan tüm parti yöneticilerine seslenmek istiyorum. İlçemizde, Karayolları 105. Şube Müdürlüğü yerine yapılan Devlet Hastanesi projesine, Akçaabat- Yıldızlı arasında yapılacak olan tanjant yolu projesine ve bunun gibi saymakla bitiremeyeceğimiz projelere imza atan partimizin ilçemize kazandırmış olduğu bütün bu yatırımları görmezden gelip CHP’ nin dümen suyuna giren sayın parti mensuplarının tutum ve davranışları düşündürücü ve çok manidardır. İlçemizde yapılan bunca önemli yatırımlar karşısında her hangi bir hassasiyet göstermeyenler bugün ne oldu da ortak bir duruş sergilemeye çalışılıyorlar. Hemen insanın aklına şu soru geliyor. Acaba CHP’nin hamiliğinde ilçemizde yeni bir siyaset birlikteliği mi oluşturulmaya çalışılıyor. 

 

 

     Demokrasiden, hukukun çiğnenmesinden dem vuranlara, demokrasi adı altında ülkenin önünü her fırsatta tıkayanlara halkımızın 22 Temmuz 2007 günü vermiş olduğu bir cevap vardı. Halkımızın verdiği cevabı unutanlara, bireylerin iradelerini siyaseten ipotek altına alanlara aziz milletimizin verecek cevabı her zaman olmuştur, yine de olacaktır. 

 

Av. Bünyamin GÜNER
AK Parti Akçaabat Yerel Yönetimler Başkanı

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Siyaset