Orta Mahalleye Başbakan Eli

Orta Mahalleye Başbakan Eli

Başbakan Akçaabat ziyaretini grup toplantısında övdü ve ardından projelere yapılma talimatı verdi.

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Akçaabat’ın mutlu ayrılmasının ilk meyvesi geldi. Başbakan Akçaabat ziyaretinin ardından Orta mahalle için yapılan sokak sağlıklaştırma projesinin hayata geçirilmesi için talimat verdiği öğrenildi.

 

 

 

 

Hafta sonu Sahil Park alanında gerçekleştirilen ve Başbakan recep Tayyip Erdoğan’ın da katıldığı mitinge olan katılım  partilileri ve başbakanı memnun etti. Dün yapılan Ak Parti Grup toplantısında konuşan Başbakan Erdoğan, Trabzon ve Of mitinglerinden ayrı olarak Akçaabat’ı öne çıkarttı. Erdoğan Konuşmasında “Karayolları  Genel Müdürlüğünün Trabzon'da kurduğu Karadeniz Tünelleri Anakontrol ve Kumanda Merkezini açtık ki bu merkezden 25 tünelin kontrolü gerçekleşiyor. Ve hakikaten modern bir tesis ve anında herhangi bir tünelde bir sıkıntı yaşanması halinde buralara anında müdahale etme imkânına sahip olan bir merkez.     Ardından Akçaabat'a geçtik ve orada da 7 ayrı eserin açılışını  gerçekleştirdik. Akçaabat'la ilgili tek kelime kullanacağım. Akçaabat, gerçekten bir muhteşem tabloyu bize yaşattı. Katılım vardı, coşku, heyecan vardı ve dinamik bir tören orada da gerçekleştirdik. O hafta sonunun zaten kapanışı oldu” dedi.

 

Başbakan’ın Akçaabat’tan mutlu ayrılması Belediye ziyaretinde kendisine Belediye Başkanı Şefik Türkmen tarafından verilen dosya içerisinde buluna projelerden olan Orta mahalle projesinin hayata geçirilmesi için talimat verdiği öğrenildi.

Başkan Türkmen Başbakan Erdoğan'a dosya içerisinde Akçaabat ile ilgili projeleri sunmuştu.

 

Başbakan'ın Akçaabat Belediyesini ziyarette, Başkan Türkmen tarafından Başbakan'a çeşitli hediyeler verilmişti.

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Kültür Sanat