Önce Müteahhit Sonra Serseriler

Önce Müteahhit Sonra Serseriler

İlçemiz Söğütlü Beldesinde bulununa ilköğretim okulu önce müteahhit sonra ise kendini bilmezler tarafından talan edildi.

Akçaabat Söğütlü beldesinde binadaki çatlaklar nedeniyle boşaltılan ilköğretim okulunun güçlendirme çalışmalarına başlanıldı.

 

Söğütlü İlköğretim Okulu’nun hizmet eğitim öğretim gördüğü okulda bir süre önce meydana gelen çatlamalar nedeniyle boşaltılmıştı. Yaklaşık 1.5 yıldan beri atıl bir şekilde duran okul binasında incelemelerde bulunan bayındırlık ve İskan İl Müdürlüğü ekipleri, binaya güçlendirme yapılmasına karar verdi. Binada yapılacak güçlendirme çalışmalarına ise başlandı.

 

Okul Harabeye Döndü.

 

Eski Söğütlü İlköğretim Okulu binası boş kaldığı 1.5 yılda adeta kaderine terk edildi. Hiçbir görevlinin bulunmadığı okulun alt katında bulunan tüm camlar kendini bilmez kişiler tarafından kırıldı. Okul içerisine de giren kişiler okul içerisini adeta talan ettiler. Görenlerin hayretler içerisinde kaldığı okul yakındaki vatandaşlar bu sahipsizliğe tepki gösterdiler Vatandaşlar “bu bina zaten kısa bir süre önce yapılmıştı. Daha boyası eskimeden okul çatlamaya başladı. Okul boşaltıldı ama burada hiçbir görevli bu binayı korumadı. Okul çevresinde her türlü insan gelip okula zarar verdi. Camlarını çerçeveleri kırdı. Bu okul bizim paralarımızla yapılıyor. Yazık değimli bu binaya” dediler.

 

 

 

 

Söğütlü İlköğretim Okulu boşaltılma kararının ardından ,Söğütlü Anadolu Turizm ve otelcilik Meslek Lisesi’nin bir kısmında eğitim öğretime devam etmesine karar verilmişti.

 


BU NASIL İNSANLIK?
by akcaabathaber

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Haberler