Ömer Pehlivan'a Son Görev

Ömer Pehlivan'a Son Görev

Dün geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybeden Ömer pehlivan Dörtyol Erikli Mahallesi'nde toprağa verildi.

Haber: Derviş ALTUNTAŞ

 

Ömer Pehlivan, çok sayıda kişinin katılımıyla Dörtyol beldesi Merkez Camiinde kılınan cenaze namazının ardından aile mezarlığında defnedildi. Cenaze törenine Dörtyol Belediye Başkanı Cevat Birinci, Doğanköy Belediye Başkanı kazım Atmaca, Yıldızlı Belediye Başkanı Yahya Tarakçı ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Ömer Pehlivan'ın arkadaşı Dörtyol Belediye Başkanı Cevat Birinci, düğün günü yaşanan acı olayın beldede büyük üzüntüye yol açtığını söyledi. Ömer Pehlivan'la birlikte düğünde bir süre sohbet ettiklerini anlatan Birinci, olayı şöyle anlattı: "Kalp hastası olmasına rağmen horon oynamayı çok severdi. Yazın katıldığı dernek ve şenliklerde sürekli horon oynardı. Bu düğünde de uzun süre gençlerle horon oynadı. Arkadaşları bir taraftan terini silerken bir taraftan da 'Ömer ağabey yeter artık çok yoruldun' diye kendisini ikaz etti. Ama biraz daha devam etmek isteyince kalp krizi geçirdi. Birden horon oynadığı arkadaşlarının elinden sıyrıldı ve yere düştü."

 

Evli ve 5 çocuk babası Ömer Pehlivan'ın kalp krizi geçirdiği sırada dengesini kaybederek aniden yere düştüğü ve bu sırada başını beton zemine çarpması sonucu hayatını kaybettiği belirlendi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum
Haberler