Olmazsa Olmazı 2. Üniversite

Olmazsa Olmazı 2. Üniversite

Milletvekili Aday Adayı Hasan Beşli Ak Parti İl Teşkilatı ve İl Gençlik Kolları Teşkilatlarını ziyaret etti.

Milletvekili Aday Adayı Hasan Beşli Ak Parti İl Teşkilatı ve İl Gençlik Kolları Teşkilatlarını ziyaret etti.

 Ziyaretinde, ikinci üniversitenin mutlak suretle şehrimize kazandırılması gerektiğini ifade eden Beşli,” İkinci üniversite mutlak suretle şehrimize kazandırılması gerekiyor.  Üniversite uzun vadede Trabzon ilinin gelişimi ve kalkınması için şarttır. Gelecek öğrenci nüfusu sayesinde kalkınmanın başlayacak, yeni iş yerleri, yeni atölyeler açılacak, zirai üretimin gelişecek, tüm bunların doğal sonucu olarak da istihdam artışı sağlanacaktır” dedi.

besli-genclerle.jpg

 Demir yolu ile ulaşım ağının geliştirilmesi ve çeşitlendirilmesi gerektiğini de ifade eden Beşli, Demir yolu ile ulaşım ağının geliştirilmesi ve çeşitlendirilmesi sayesinde Trabzon'un bir liman ve ticaret şehri konumuna gelecektir, ayrıca yatırım adası projesine de bir an önce başlanıp bitirilmesi gerektiğini ifade etti.

Gençlik yıllarının mücadele içinde geçtiğini, Cumhurbaşkanımız ve dava arkadaşları gibi o dönemde mücadele veren insanlar sayesinde bu günlere gelindiğini, daha yaşanılabilir ve daha müreffeh bir ülke için milletvekilliği görevini yerine getirmek istediğini belirten Beşli, kazandığı bilgi ve birikimleri millet adına kullanmak için bu yola çıktığını, millet takdir ederse bir dönem de vekillik yaparak sonraki nesiller tarafından hayır ile yâd edilebileceği eserler bırakmak amacında olduğunu söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler