Olimpiyatlara Göz Dikti

Olimpiyatlara Göz Dikti

İstanbul’da yapılan 24. Uluslar arası Ahmet Cömert Boks Turnuvası'nda ringe çıkan Akçaabatlı boksörümüz Ferhat Pehlivan tüm rakiplerini yenerek altın madalya kazandı.

 

 

Turnuvanın ilk gününde Kazakistan’lı rakibini 2-0, çeyrek finalde Gürcüstan’lı rakibini 6-0, yarı finalde İran’lı rakibini nakavt ederek finale çıkma başarısını gösterdi.Finalde ise karşılaşacak olduğu İrlanda’lı rakibi maça çıkmayınca hükmen galip gelerek altın madalyayı boynuna taktı.

 

Antrenörü Altar Kalkışım yaptığı açıklama da Ferhat Pehlivan’ın   oldukça üstün bir performans sergilemesi bizleri memnu etmiştir. Yapılan bu turnuvada 32 ülke vardı.Dünyanı en önde gelen boksörlerinin olduğu turnuva mini bir dünya şampiyonası niteliğinde  idi  Haziran ayın da yapılacak olan Akdeniz Oyunlarında Ülkemize inanıyorum ki altın madalyayı getireceğiz.Bize destek olan herkese buradan teşekkür ediyoruz.Biz bugüne kadar Akçaabat’ımız için elimizden gelen her şeyin en iyisini yapmaya çalışıyoruz.Kendi kendimize söz verdik inşallah Akçaabat’a Dünya Şampiyonluğunu getireceğiz.

 

Şampiyon boksörümüz Ferhat Pehlivan ise yaptığı açıklama da ben daha yolun başındayım. Birçok şampiyonluklarım var. Uluslararası arenalarda aldığım sayısız başarılarım var. Bunlara birde Avrupa ve Dünya 3. lüğünü  ekledim. İnşallah Dünya Şampiyonu da olacağım.Fakat nereyi temsil ettiğimi hala anlayamadım.Biz Akçaabatlıyız. Trabzon da değer görüp yapılan sporcular parkın da ismimiz yazılırken, doğup büyüdüğümüz ve temsil ettiğimiz ilçemizde bizi tanımıyorlar bile. Bizi görüp tanımayanlara ilgi göstermeyenlere inat bu yıl yapılacak olan Akdeniz Oyunların da altın madalyayı alıp onların yüzünün kızardığını göreceğimi şimdiden söylemek istiyorum.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Spor