Okullarda Karne Heyecanı

Okullarda Karne Heyecanı

Okullarda Karne Heyecanı

2016-2017 eğitim-öğretim yılının ilk yarısının tamamlanmasının ardından Akçaabat'ta da öğrenciler karne sevinci yaşadı. Ara tatil nedeniyle Akçaabat Yıldızlı TOKİ ilk ve Ortaokulu'nda karne töreni düzenlendi.

Törene, Akçaabat Kaymakamı Soner şenel, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Üçüncü, Okul Müdürü Turan Atalar, Okul Aile Birliği Başkanı Serkan Özdemir, Yıldızlı Muhtarı Ufuk Can, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Törende Konuşan Kaymakam Soner Şenel, Yıldızlı TOKİ İlk ve Ortaokulu'nun Akçaabat'ın başarılı okulları arasında yer aldığını ifade etti. Karne notlarının bir gösterge olduğunu belirten Kaymakam Şenel "karneler sadece bir dönem boyunca çalışmamızın, performansımızın bir göstergesidir. Kuvvetli yanlarınızı, zayıf yanlarınızı öğretmenlerinizle, velilerinizle beraber bir değerlendirmeye tabii tutmanız lazım. Ben inanıyorum ki çalıştıktan sonra, belli bir azmin sonunda başaramayacağınız şey yoktur. 15 tatili en verimli şekilde değerlendirmenizi ümit ediyorum" dedi.

Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen ise, öğrencilerin yaşlarının küçük ama her şeyi bilen ve akıllarının kesene gençlik olduğunu belirtti. Türkmen "Burada yaşları küçük öğrencilerimiz var. Hepsi pırıl pırıl öğrenciler. Bu öğrencilerin yaşları küçük ama, her şeyi bilen, anlayan bir öğrenci ve gençlik var. Bu gençliğin yetişmesinde emeği geçen öğretmen ve idarecileri tebrik ediyorum" dedi.

Konuşmaların ardından TEOG Sınavında ve okul başarısında dereceye giren öğrencilere plaket ve çeşitli hediyeler verildi.

Ana sınıfında da karne dağıtımına katılan protokol, minik çoukların karne sevincine ortak oldu.  

karne-heyecani.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler