Okul Gösterileri Nefes Kesti

Okul Gösterileri Nefes Kesti

Yıldızlı TOKİ İlk ve Ortaokulu, yıl sonu etkinlikleri kapsamında etkinlik düzenledi.

Akçaabat’ın en fazla öğrencisine sahip okulları arasında yer alan Yıldızlı TOKİ İlk ve Ortaokulu, yılsonu etkinlikleri kapsamında etkinlik düzenledi.

“Bölgelerden Bir Nefes” adı verilen etkinliğe, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Akçaabat Milli Eğitim Şube Müdürleri Ali Can ve Derya Bostan, Okul Aile Birliği Başkanı Osman Düzenli, Akçaabat Belediye Meclis Üyeleri, daire amirleri, öğrenciler ve veliler katıldı.

Öğrenciler, ülkemizin 7 bölgesinden esintilerin canlandırıldığı gösterilerde renkli görüntüler ortaya çıktı. Etkinlikte konuşan Okul Müdürü Ömer Faruk Çakmak,  yapılan çalışma ile güzel ülkemizin her bölgesinden bir kültürü canlandırdıklarını ifade ederek etkinlikte emeği geçenlere teşekkür etti.

Sunuculuğunu öğretmen Bülent Mumcu’nun yaptığı etkinlikte konuşan Akçaabat Belediye başkanı Şefik Türkmen, Yıldızlı’nın her geçen gün büyüdüğünü ve Akçaabat’ın en büyük mahalleleri arasında yer aldığını ifade etti. Eğitime önem verdiklerini de ifade eden Türkmen “Eğitimde her geçen gün kjalite artmaktadır. Bir yetkiler olarak ta eğitime elimizden gelen desteği vermekteyiz” dedi.

Etkinlikte okul öğrencilerin gösterileri katılımcılar tarafından beğeni izlendi.

akcaabat-toki.jpg

akcaabat-toki1.jpg

akcaabat-toki2.jpg

akcaabat-toki4.jpg

akcaabat-toki5.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler