Okul Duvarı Çöktü, Facia ucuz Atlatıldı

Okul Duvarı Çöktü, Facia ucuz Atlatıldı

Akçaabat’ta yapılan Sarıtaş İmam Hatip Ortaokulu ve Sarıtaş Ortaokulu’nun istinat duvarı çöktü

Akçaabat’ta yapılan Sarıtaş İmam Hatip Ortaokulu ve Sarıtaş Ortaokulu’nun istinat duvarı çöktü. Çökme esnasında öğrenci alanda öğrenci olmaması büyük bir faciayı önlemiş oldu.

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından 2011 yılında yapılan ihaleyle Akçaabat’a inşası başlanan ve kısa sürede tamamlanarak Sarıtaş İmam Hatip Ortaokulu ve Sarıtaş Ortaokulu olarak 2014-2015 Eğitim Öğretim yılında faaliyete başlayan okulun istinat duvarı çöktü. Yaklaşık 300 öğrencinin eğitim gördüğü okulun istinat duvarının çökmesi veliler arasında paniğe neden olurken, okulun bahçesi tel örgüler ile kapatılırken, duvarın yeniden inşasına da başlandı. Çökme esnasında okulda öğrenci bulunmaması büyük bir faciayı önlerken, çökme nedeniyle okul bahçesinde de çatlamalar olduğu görüldü.

akcaabat’ta-yapilan-saritas-imam-hatip-ortaokulu-ve-saritas-ortaokulu’nun-istinat-duvari-coktu.jpg

 

24 Derslikli olarak son derece modern bir şekilde inşa edilen binanın istinat duvarı sağlam zeminde yapılmaması veliler tarafından tepkiyle karşılanırken, yeniden inşa edilen duvarın yetkililer tarafından sıkı kontrol edilmesini istediler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Haberler