Öğretmenlere Veda yemeği

Öğretmenlere Veda yemeği

Dörtyol Belediye Başkanı Cevat Birinci, Dörtyol Erikli İlköğretim Okulu’ndan ayrılan idareciler için veda yemeği düzenledi.

 

 

Akçaabat Körfez Köfte Salonu'nda gerçekleşen programa, Dörtyol Belediye Başkanı Cevat Birinci, Vakfıkebir Yalıköy İlköğretim Okulu Müdürlüğü'ne atanan Çetin Zaim, Erikli İlköğretim Okulu Müdürü İhsan Berber, Dörtyol İlköğretim Okulu Müdürü Yaşar Yazıcı, Işıklar Orta Mahalle İlköğretim Okulu Müdürü Abdullah Koç, öğretmenler ve okul çalışanları katıldı.

 

Programda bir konuşma yapan Dörtyol Belediye Başkanı Cevat Birinci, insanlığın yetişmesinde en önemli görevi öğretmenlerin üstlendiğini, bu nedenle öğretmenlerin çok önemli bir görevi yerine getirdiklerini söyledi. Başkan Birinci “Hepimizin yetişmesinde öğretmenlerimizin büyük katkıları olmuştur. Bu kutsal görevi yapan öğretmelerimize karşı ne yapsak onların yaptıklarına karşılık az gelir. Beldemizde görev yapan öğretmen ve idareci arkadaşlarımız güzel çalışmalara imza atmışlardır. Görevde olduğumuz süre içerisinde öğretmenlerimizin daha iyi öğrenciler yetiştirmelerine destek olmaya çalıştık ve dertlerine elimizden geldiği kadar yardımcı olduk. Öğretmen ve idarecilerimiz beldemizde önemli çalışmalara imza atmışlardır. Hepsine teşekkür ediyor yeni görev yerlerinde başarılar diliyorum” dedi.

 

Akçaabat Dörtyol Erikli İlköğretim Okulu’ndan 5 yıl boyunca müdür olarak görev yapan ve bir süre önce Vakfıkebir Yalıköy İlköğretim Okulu Müdürlüğü'ne atanan Çetin Zaim ve aynı okulda 5 yıl boyunca görev yapan öğretmenler Hülya kalyon, Halit Değermenci, Hacer Kirici’ye başkan Cevat Birinci tarafından düzenlenen yemekli bir program ile plaket verildi.

erikli_veda.jpg

 

Programda Dörtyol Erikli İlköğretim Okulu’ndan ayrılan ile 5 yıl süre ile okulda öğretmenlik yapan öğretmenlere birer plaket takdim edildi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Haberler