Öğretmenevi’nde tadilat tamamlandı

Öğretmenevi’nde tadilat tamamlandı

Yemek, konaklama ve düğün hizmeti verilmeye başlandı.

İlçemizin güzide eğitim kurumlarından Hakkı Zeki Başaran Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu’nda bir süredir devam eden tadilat çalışması bitirilerek üyelere ve sivil vatandaşa hizmet vermeye başladı.

Kurum Müdürü Turan Atalar, gerçekleştirdikleri çalışmalarla ilgili olarak şu bilgileri verdi:

“Öğretmenevi idaresi olarak Müdür Yardımcısı Salih Zeki Bozali arkadaşımızla birlikte Kasım aynıda göreve ve başladık. Öğretmenevinde bizden önce görev yapan idareci arkadaşlarımız Zafer Akkol ve Sadık Şahin Çarkçı arkadaşlarımızın bıraktığı noktadan hizmeti bizler devraldık. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Planlamamıza göre iç mimarın görüşleri doğrultusunda kısa vadede iç mekânlarda gerekli olan tadilatı bitirdik. Odalarımızın perdeleri, banyo ve lavaboların kapıları, su tesisatı ve elektrik tesisatı yenilendi. Yemekhane ve düğün salonunun boya ve diğer eksikleri tamamlandı. Mutfak kısmının eksikleri giderilerek üyelerimize ve vatandaşlarımızın hizmetine sunuldu.  Önümüzdeki günlerde mimarisine uygun olarak, dış cephe ve bahçenin eksikleri giderilecek.”

Akçaabat için yeterli hizmeti verecek bir binaları olmadığını da vurgulayan Müdür Atalar, “Aslında, Akçaabat’ta 2000 civarında personeli olan Milli Eğitim çalışanına, mevcut binanın vermekte zorlandığını belirten Atalar “Akçaabat’tan çok daha küçük ilçelerin sahile yakın, ulaşımı kolay, kapasitesi daha fazla, imkânları çok daha geniş binaları varken;  mevcut binamızın farklı amaçlarla değerlendirilerek sosyal aktivitelere daha uygun (dinlenme, okuma ve eğlence salonu olan) ulaşımı daha kolay, yatak kapasitesi 80-100 arası olan bir binaya ihtiyacımız var.” dedi.

Öğretmenevlerinin hem öğretmene hem de sivil vatandaşa açık olduğunu belirten Müdür Atalar, Danışma Kurulu kararıyla, ünitelerinde uygulanacak fiyat tarifesinin ise şu şekilde özetledi:

KONAKLAMA: Kahvaltı dâhil olmak üzere öğretmenler ve 1. derece yakınları kişi başı 30 lira, sivil vatandaşlar kişi başı 35 lira. Öğle yemeği için katkı alan personel 4 lira, diğer siviller ve çalışanlar ise 8 lira.

SALON KİRALAMA: 250 kişilik salonda düğün ve kına ile benzeri törenler için siviller 600 lira, öğretmenler 500 lira.ogretmenevi2.jpg

ogretmenevi1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler