Öğretmeler Günü Mesajları

Öğretmeler Günü Mesajları

Siyasilerin Öğretmenler Günü Mesajları

 

Adalet ve Kalkınma Partisi Akçaabat İlçe Başkanı Osman Çavuş, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolşayısıyla bir mesaj yayınladı.

Çavuş!un mesajı şu şekilde.

Emeğini, bilgi ve tecrübesini yoğun bir çalışma temposuyla yarının büyükleri ve yöneticileri olacak olan gençlerimize harcayan saygıdeğer öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyoruz. Bugün geçmiş yıllara göre çok daha önemli kazanımlar elde edilmiş bir Öğretmenler Günü’nü kutlarken, gelecek yılın ve yılların 24 Kasım Öğretmenler Günlerinin bugünden daha iyi bir durumda olmasını diliyorum.

Her geçen gün daha iyiye giden okullarımızın fiziki mekânlarında teknoloji sınıflarında eğitim gören öğrencilerimize de başarılar diliyoruz.

Saygılarımla. 

Osman ÇAVUŞ

AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı

 

 

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Akçaabat İlçe Başkanı Serkan Altuntaş ta 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutladı.

Altuntaş, açıklamasında, '"Milli eğitim sistemimizin işleyişi, gelişmesi ve geniş toplum kesimlerine bir bütünlük ve kural dahilinde ulaşması en başta öğretmenlerimiz vasıtasıyla olacaktır." dedi.

 Serkan Altuntaş "Öğretmenlerin değerini ve önemini yalnızca bir günle sınırlamak mümkün ve doğru da olmayacağına işaret eden Altuntaş, onların fedakar ve özverili çalışmalarının, milletin gelişmesi, aydınlanması amacıyla gösterdikleri eşsiz çabayı her fırsatta takdir etmek ile haklarını teslim etmenin herkesin en temel sorumluluklardan birisi olması gerektiğini belirtti.

Geleceğin güvenceleri olan çocukların hayata hazırlayan, bilgiyle tanıştıran ve onlara irfan kazandıran öğretmenlerin öneminin çok büyük olduğunu kaydeden Altuntaş, açıklamasında şunlara yer verdi: "Sahip oldukları bilgi, kültür ve tecrübeyi, anlatarak, göstererek, benimseterek çocuklarımıza kazandıran, böylece kuşaklar arası sürekliliğin sağlanmasına da büyük bir katkı sağlayan öğretmenlerimiz, bu özelliklerinden dolayı yaşadıkları çevrenin öncüsüdür. Bilgiyle doldurulmuş zihinlerin yanında, zekâyla duyguları birleştirerek evlatlarımızın kendilerini tanımalarına ortam hazırlayan, beyin ve kalbin terkibinden filizlenmiş bir eğitim sürecini de hayata geçirmek için uğraşan değerli öğretmenlerimizin bu gayretleri bizim açımızdan takdire şayandır.  Bu vesile ile tüm öğretmelerimizin öğretmenler gününü tebrik eder başarılar dilerim”.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler