Öğrenciye Tokat İddiası

Öğrenciye Tokat İddiası

Öğretmenin tokat attığı iddia edilen öğrencinin kulak zarı patladı.

Alınan bilgiye göre, ilçenin Yaylacık Mahallesi'ndeki Çok Programlı Lise 3. sınıf öğrencisi Barış Şahin (18), okulun spor salonunda sınıflararası futbol maçı yaparken arkadaşına sert davranması üzerine, maçı yöneten beden eğitimi öğretmeni tarafından oyundan çıkarıldı.

 

 

Buna sinirlenen Şahin'in öğretmene küfür ettiği ve saha kenarındaki çöp kovasına tekme atarak kırdığı iddia edildi.

Soyunma odasına giderken beni gören beden eğitimi öğretmen S.K.  tarafından darp edildiğini belirtti.

 

Barış Şahin, öğretmenin çöp tenekesini kırdığı için kendisine vurmaya başladığını öne sürerek, şunları söyledi:

''Ben de kendisine ücreti neyse ödeyeceğim ama bana vurma dedim. Bunu dememe rağmen kafama tokat attı. Kulağımda aşırı bir ağrı duydum. Ağrının devam etmesi üzerine Akçaabat Devlet Hastanesinin acil servisine gittim. Orada beni muayene eden acil doktoru, kulak- burun-boğaz uzmanını çağırdı. O da muayene etti ve kulak zarımın yırtıldığını, ameliyat olmam gerektiğini söyledi. Bunun üzerine beni ameliyathaneye aldılar ve gerekli müdahaleyi yaptılar. Şu an kulağımda pansuman malzemesi olduğundan tam olarak duyamıyorum.''

 

 

Akçaabat Devlet Hastanesi Kulak-Burun-Boğaz Uzmanı Dr. Akif Emre Nuroğlu ise bu tür olaylarda darbenin şiddetinin önemli olmadığını belirterek, ''Kulak bölgesine avuç içindeki havanın aniden yaptığı basınçla kulak zarı yırtılabiliyor. Bu öğrencinin de kulak zarında basınca bağlı yırtık oluşmuş. Ameliyata alarak, kulak zarına iyileşmesi için gerekli müdahaleyi yaptık. Bu tür vakalar yüzde 80 iyileşmeyle sonuçlanır. İyileşme olmazsa başka yöntemler kullanılarak kulak zarı tamir edilmelidir'' dedi.

 

 

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri, olayı doğrulayarak, öğretmen hakkında inceleme başlattıklarını belirtti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler