Öğrenciler Araçlar Arasında Okula Gidiyor.

Öğrenciler Araçlar Arasında Okula Gidiyor.

Öğrenciler Araçlar Arasında Okula Gidiyor.

Akçaabat’ın en fazla öğrencisine sahip okullar arsında yer alan Yıldızlı TOKİ İlk ve Ortaokulu’na giden yolda kaldırım olmadığı için araçlar ile öğrenciler aynı yolu kullanıyorlar. Yıldızlı’nın yerleşim yerine ulaşımı sağlayan ve araç trafiğinin oldukça fazla olan yolu kaldırım olmadığı için öğrenciler de kullanıyor. Tehlikeye davetiye çıkaran bu durumdan öğrenci velileri de şikayetçi.

Veliler, özellikle okul dağılış vakitlerinde öğrenciler ile araçların iç içe hareket ettiğini bu durumun tehlike arz ettiğini belirttiler. Özellikle küçük yaştaki öğrencilerden dolayı daha tedirgin olduklarını belirten veliler, birilerinin başına bir iş gelmeden gerekli tedbirlerin alınmasını istendi.

Öğrenci velilerinden Hasan Şahin ise, çocuğunun Yıldızlı TOKİ okulunda okuduğunu ifade ederek, yol üzerinde kaldırım olmadığından, özellikle okul dağılış vakitlerinde oluşan kalabalıktan dolayı öğrencilerin başına istenmeyen bir olayın gelmesinden korktuklarını belirtti. Şahin, istedikleri şeyin çok büyük olmadığını belirterek yetkililerin kimsenin başına istenmeyen bir olay gelmeden önlem almasını isteyerek “Okula gitmek isteyen öğrenciler kaldırım olmadığı için araç yolunu kullanıyor. Yetkililer bu basit soruna çözüm getirmiyorlar. Uzun süredir burası bu şekilde. İllaki burada bir olay mı olması gerekir” dedi.

akcaabat-yildizli-toki-yolu.jpg

Yıldzılı TOKİ İlk ve Ortaokulu’nda Bin 500 öğrenci eğitim görüyor.

akcaabat-yildizli-toki-yolu2.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Haberler