Öğrenci Derneği'nin Gecesine Katıldı

Öğrenci Derneği'nin Gecesine Katıldı

Trabzon’un Akçaabat İlçesi’nde düzenlenen bir gecede Sanatçı Ali Kınık sahne aldı.

Trabzon’un Akçaabat İlçesi’nde düzenlenen bir gecede Sanatçı Ali Kınık sahne aldı. Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Fatih Eğitim Fakültesi Öğrenci Derneği tarafından yerleşke içerisindeki Mahmut Goloğlu Oditoryumu’nda düzenlenen geceye, Söğütlü Belediye Başkanı Metin Gedikli, KTÜ FEF Dekanı Prof. Dr. Adnan Baki, Trabzon Ülkü Ocakları Başkanı Vursay Altaş, MİARGEM Başkanı Halil Memiş ve çok sayıda üniversite öğrencisi katıldı.

Trabzon Belediyesi Mehter Takımı’nın da konser verdiği gecede açılış konuşmasını gerçekleştiren KTÜ FEF Öğrenci Derneği Başkanı İslam Yılmaz, “Tarihte Kürşad ve kırk çerisinin gönlünde yanan Türklük ateşi, bugün Cumhuriyet’in ve devrimlerin gerçek sahibi olan Türk Gençleri’ne de aynı şekilde yol göstermektedir” dedi.

Düş Ressamı adında radyo programı yapan Oğuzhan Sivrikaya’nın da şiir okuduğu gecenin sonunda sahne alan ünlü sanatçı Ali Kınık, birbirinden eşsiz parçalarıyla üniversite öğrencilerini mest etti. “Ali Ayşe’yi seviyor” adındaki şarkısıyla ün kazanan Ali Kınık, geçtiğimiz günlerde çıkarttığı albümünden de parçaları hem çalıp, hem seslendirirken, Kurban Bayramı’nın 3. Günü Of İlçesi’nde de bir gecede daha sahne alacağını söyledi.

Konser sonunda Söğütlü Belediye Başkanı Metin Gedikli, Sanatçı Ali Kınık’a plaket takdim etti.
Haber ve fotoğraflar: Berkant PARLAK

alikinikakcaabat3.jpg

alikinikakcaabat4.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kültür Sanat