Ofspor Maçı Önemli

Ofspor Maçı Önemli

İsmail Batur, bu maçın Trabzon derbisine yakışır şekilde geçmesini istediklerini söyledi.

Derviş ALTUNTAŞ/AkçaabatAjans

TFF 2. Lig 4. Klasman Grubu'nda hafta sonu Ofspor ile karşılaşacak olan Akçaabat Sebatspor'un teknik direktörü İsmail Batur, bu maçın Trabzon derbisine yakışır şekilde geçmesini istediklerini söyledi.

Batur, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligde son karşılaşmalarda alınan sonuçların, yapacakları Ofspor maçının önemini artırdığını belirterek, ''Özellikle ligin alt kısmında bulunan takımların ne zaman ne yapacakları belli olmuyor. Bu da bizim çok daha dikkatli olmamamızı gerektiriyor. Her ne olursa olsun haftayı maç yapmadan geçirmemize rağmen ligde yerimiz değişmedi'' dedi.

Güzel bir ekipleri olduğunu ve iyi futbol ortaya koyduklarını ifade eden Batur, ''Bu iyi futbolun karşılığını da son 3 maçımızda 9 puan toplayarak aldık'' diye konuştu.

Sahalarında oynayacakları Ofspor maçının, Trabzon derbisine yakışır şekilde geçmesini istediklerini vurgulayan Batur, şunları kaydetti:
''Bu karşılaşma her iki takım için de önemli. Biz karşılaşmadan 3 puan ile ayrılmayı hedefliyoruz. Özellikle kendi sahamızda maç kaybetmek istemiyoruz. Kaybetmememiz gereken maçlardan biri de Ofspor maçı. Taraftarımızın da maça gelerek bizi desteklemesini bekliyoruz. Hiçbir taşkınlığa meydan vermeden gerçek taraftar olduklarını göstereceklerine inanıyorum. Biz aynı yörenin takımlarıyız, aramızda ayrım olmamalı.''

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor