O ESKİ HALİNDEN ESER YOK ŞİMDİ

O ESKİ HALİNDEN ESER YOK ŞİMDİ

Sanatçı İbrahim Tatlıses’in dediği gibi “O eski halimden eser yok şimdi, Tutun kollarımdan düşerim şimdi, Yalnızım dostlarım yalnızım yalnız, Ne eski halinden eser var şimdi “nede tutacak bir dalı kaldı nede dostu kaldı.

Antalya Kemerde ikinci yarı hazırlıklarını tamamlayan Trabzon Akçaabat Futbol Kulübünde yapılan transfer aşısı tutmadı. İlk yarı sahasında oynadığı tüm maçların neredeyse hepsinde rakibine baskı kuran müsabakanın son dakikasına kadar kazanma azmiyle mücadele eden takım gitmiş yerine sanki hiçbir iddiası olmayan bir takım vardı sahada. Takımın iskeletini bozup yerine transfer edilen 3 oyuncu ile maça başlayan Trabzon Akçaabat Futbol kulübü ne yazık ki rakibi karşısında ciddi sayabileceğimiz bir atağı bile yoktu.

Şampiyonluk yarışında rakibi ile arasındaki puan farkı Ümraniye’nin kazanması halinde 7 puana çıkacak olması kalan haftalarda şampiyonluk yarışında Trabzon Akçaabat Futbol Kulübün şansını zora soktuğunu söyleyebilirim. Her platformda Trabzon düşmanlığı yapan Türkiye Futbol federasyonu ve Merkez Hakem Kurulu üyeleri attıkları hakemlerde şike sürecinden bu yana verdikleri kararlarla her zaman tartışma konusu olmuşlardır. Dünde aynı senaryo tekrarlandı. Hakem hatasına sığınarak mağlubiyeti hakeme bağlamak doğru değil.

Sonuç olarak alınan mağlubiyet yapılan transferler iyi giden takımın ritmini bozduğunu söyleyebiliriz. Birde maç sonunda yaşanan olaylarla ilgili olarak ta her ne olursa olsun bu tür tartışmalar hiçbir zaman takıma katkı sağlanmayacağının bilinmesini belirtmek isterim.

 

Önceki ve Sonraki Yazılar

YAZIYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.