Nihat Usta İstanbul'da Şube Açtı

Nihat Usta İstanbul'da Şube Açtı

Dünyaca Ünlü Akçaabat Köftesi'nin ilk meşhur ustalarından Köfteci Nihat Usta İstanbul da ilk şubesini Acıbadem'de açtı.

  

1974 yılından beri Trabzon Akçaabat ilçesinde özel olarak bölgede yetiştirilen dana ve öküzlerle özel olarak yaptığı meşhur Akçaabat köftesinin namını tüm dünyaya duyuran ilk köftecilerden Nihat usta artık 2. Şubesiyle müşterilerine İstanbul da Acıbadem de Çamlıca Konaklarında hizmet verecek.

  

 51800.jpg

İstanbul da Acıbadem de açtığı 2. Şubesin de aynı kaliteyi ve lezzeti sunmak için büyük özen gösteren Nihat Usta “1974 yılından beri müşterilerimize sunduğumuz o çok özel lezzet ve hizmetle halkımız ve müşterilerimiz bizi bir yerlere layık gördüler. Uzun zamandır İstanbul’a da bir şube açma konusun da ısrarlar vardı. Kısmet bu güneymiş. Acıbademde Çamlıca Konakların da kalitemize ve lezzetimize uygun bir mekân da 2. Şubemizi açarak hizmetimize başladık. Kesinlikle Akçaabat ta ki etimizle, piyazımızla, hizmetimizle aynı şekilde İstanbul da lezzetimizi ve kalitemizi sunmaya devam edeceğiz.” dedi.

 51803.jpg

  

Trabzonspor’un İstanbul da oynadığı İBB maçı öncesi 2. Şubesini hizmete açan Nihat Usta “asıl açılışımız daha sonra yapacağımız duyurularla bildireceğiz. Ama daha ilk günden hemşerilerimizin ve müşterilerimizin yoğun ilgisi sorumluluğumuzu bizlere daha da net gösterdi. O bilinçle köftemizde ki etimizde ki ve balığımız da ki kaliteyi bozmadan hizmet farkımızla buralara kadara geldik. Bundan sonra da aynı bilinçle hizmete devam edeceğiz“ dedi.

   

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kültür Sanat