Ferhat Türkiye Şampiyonu

Ferhat Türkiye Şampiyonu

Bursa’da yapılan Türkiye Boks Şampiyonası’nda ilçemiz boksörlerinden Ferhat Pehlivan Türkiye Şampiyonu oldu.

Bursa’da yapılan Türkiye Boks Şampiyonası’na ilçemiz boksörlerinden Ferhat Pehlivan, geçen yıl elde ettiği unvanını korudu ve 48 kiloda yeniden Türkiye şampiyonu oldu.
Boks yaşantısını Karnet Spor Kulübü’nde sürdüren ve Altar Kalkışım tarafından turnuvalara hazırlanan Pehlivan, birinciliğini tüm rakiplerini sayı tuşuyla yenerek daha da anlamlı hale getirdi.Akçaabat boks tarihinde ilk kez bir boksörün Türkiye Büyükler Boks şampiyonu olduğunu belirten Kalkışım, sporcusuyla gurur duyduğunu belirtti.
Ferhat’ın önümüzdeki günlerde yapılacak olan ve Olimpiyatlara vizenin alınacağı maçlara büyük ciddiyetle hazırlandıklarını ve bunu da başaracak güce sahip olduklarını ifade etti.Kalkışım, “Boksörlerimiz her zaman bizlere ilkleri yaşatıyorlar.Olimpiyatlara katılarak bir ilki daha gerçekleştirmek istiyoruz.Akçaabat’ın ismini turnuvada duyuran bu genç sporcularımıza gereken desteğin verilmesini bekliyoruz.Gereken destek verilmesi halinde başarılarımız katlanarak artacaktır” dedi.
Öte yandan Ferhat, köylüleri tarafından da sevgi gösterileri ile karşılandı.Akçaabat Dörtyol Erikli mahallesinden olan Ferhat’a, Dörtyol Belediye Başkanı Cevat Birinci ve mahalle halkı sevinç gösterileri ile karşılandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum
Spor