Nazmiye Çam Davasında Karar Verildi.

Nazmiye Çam Davasında Karar Verildi.

Trabzon'un Akçaabat ilçesinde işlenen Nazmiye Çam cinayetinde karar verildi.

Trabzon'un Akçaabat ilçesinde işlenen Nazmiye Çam cinayetinde karar verildi. Türkiye'nin uzun süre gündeminde kalan ve herkesin konuştuğu olaylardan biri olan Nazmiye Çam davasında 3 kişi tutuklandı. Haber61'in edindiği bilgilere göre; Trabzon 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada, Nazmiye Çam'ın kayınpederi Ali Yaşar Çam'a ve eşi Hasan Şükrü Çam'a müebbet, kayınbiraderi Ahmet Çam'a da 20 yıl hapis cezası verildi. Mahkemede Kayınpeder Ali Yaşar " Ben yıllardır söylüyorum. Ben öldürmedim. Ahmet Çam ortalığı karıştırdı." ifadelerini kullanırken oğlu Hasan Şükrü Çam ise "Ahmet tüm herşeyi söylesin. Suçsuz yere ceza aldık. " dedi. Ahmet Çam ise bu sözler karşılığında "Ali Yaşar tvde söylediklerini söylesin." dedi.

MÜEBBETİ DUYUNCA BAYILDI

Mahkemede Ali Yaşar Çam ve Hasan Şükrü Çam'a müebbet hapis cezası çıkmasının ardından kararı duyan Ali Yaşar Çam baygınlık geçirdi. Bunun üzerine Ahmet Çam babasına tekme atarak bağırdı. Ardından da Ali Yaşar Çam kendine geldi.

OLAYIN GEÇMİŞİ

2009 yılında Akçaabat'ta meydana gelen olayda Nazimiye Çam evden ayrıldıktan sonra kayboldu ve 1 hafta sonra Vakfıkebir sahilinde cesedi bulundu. Başına derin yaralar alarak öldürüldüğü tespit edilen Nazmiye Çam'ın öldürülmesinde ilk görülen davada 7 kişi gözaltına alınmıştı. Polis sorgusunda genç kadının aşk yaşadığı iddia edilen kayınpederi, kocası ve kayınbiraderi tarafından öldürüldüğü ortaya çıkmış ama daha sonra ifadelerin reddedilmesi ve bulunan somut delillerin bu kişilerle uyuşmaması olayı çıkmaza sürüklemişti. Olay yıllarca Müge Anlı'nın televizyon programına da konu olarak adeta bir diziye dönüşmüştü. 14 Mart'ta görülen davada Ahmet Çam'ın babası tarafından sunulan yaş belgesi sebebiyle duruşma iki hafta sonra salı gününe yani 28 Mart'a ertelenmişti.

untitled-2-006.jpg

Kaynak: Haber61

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler