Natır"CHP ye İhtiyaç Var"

Natır"CHP ye İhtiyaç Var"

CHP'liler Yerel İktidara Yürüyüş Toplantısında bir araya geldi.Natır Akçaabat'ın CHPye ihtiyacı olduğunu söyledi.

Yerel İktidara Yürüyüş Toplantısında bir araya gelen Akçaabatlı CHP'liler, “İlçenin geleceğini düşünmek zorundayız. 1 Haziran itibariyle yerel harekatı başlatıyoruz” mesajı verdi. İstişareden “Adayı erken belirleme” sonucu çıktı. Toplantıya il yönetimi de iştirak etti.

Söz alan bir üye, “AKP'liler kalaşnikofla geliyor, biz bıçakla gidiyoruz. Onlar insanları kömüre, pirince alıştırdı. Mart'ta çimento, kömür, kumanya dağıtmayan seçim kazanamaz. Biz bu savaşta bu şekilde kahraman olamayız, ancak şehit oluruz” dedi.

NATIR'İN MESAJLARI

CHP Akçaabat İlçe Başkanlığı'nın düzenlediği Yerel İktidara Yürüyüş Toplantısı'nda Cumhuriyet Halk Partililer ülkenin ve ilçenin mevcut durumuna dikkat çekti. Partililere seslenen İlçe Başkanı Mustafa Natır, “Halkımızın bize ihtiyacı var. Artık çok daha fazla çalışacağız. Ve işe Akçaabat Belediyesi'ni kazanarak başlayacağız” dedi. Toplantıya Trabzon İl Başkanı Necip Yıldız, İl Sekreteri Sezer Bahadır, İl Eğitim Sorumlusu Kemal Bulut ve Akçaabat Eski İlçe Başkanı Yavuz Karan ile erkek-bayan birçok partili katıldı. Akçaabat Parti İlçe binasında bir araya gelen partililer, 1 Haziran 2008 itibariyle ilçede belediye seçimlerinin alınması için harekat başlattıklarını dile getirdi. İlçe Başkanı Mustafa Natır, “Akçaabat'ın bize ihtiyacı var. Trabzon bundan sonra bir liman kenti mi, bir üniversite kenti mi, dar alanlarıyla bir tarım kenti mi, yoksa bir esnaf kenti mi olacak; bunları değerlendirmek zorundayız. Biz CHP olarak bunların tamamında aşama yapmaktan yanayız. Buna mecburuz. Çünkü Türkiye'nin ne kadar ihtiyacı varsa, Akçaabat'ın ve Trabzon'un da yerelde CHP iktidarına ihtiyacı var” dedi.

DURMAK YOK, SOLA DEVAM

Mustafa Natır, “Kapımız herkese, her görüşe açık. Arkadaşlarımızın talepleri doğrultusunda ilçe ve 14 belde adayımızı da erkenden belirleyeceğiz” ifadelerini kullandı. Natır ayrıca, küresel ısınmaya karşı duyarlı, dikkatli ve tedbirli olma sözü de verdi. Daha sonra konuşan İl Başkanı Necip Yıldız da, “Durmak yok. Başarının sırrı iyi örgütlenmede, bir bütün olabilmekte, birbirini anlayabilmekte ve işini severek yapabilmektedir. Gerekirse bu toplantılara vekillerimizle, belediye başkanlarımızla katılacağız. Sürekli sizinle olacağız. Siz de aktif, duyarlı ve birikimli olan arkadaşlarınızı hiç rahat bırakmayın. Onları bu örgüte yaklaştırın ve Akçaabat'ın geleceği için CHP'yi yerelde iktidar yapın” dedi. Yıldız, halka en yakın partinin CHP olduğunu da dile getirerek “Akçaabat'ta kimse Akçakale Belediye Başkanı'na ya da bir Yavuz Karan'a, bir Mustafa Nadir'e ulaşamadım diyemez. Biz, halkın en kolay ulaşabileceği ve halkımızı en iyi anlayabilen partiyiz. Bunu halkımıza anlatmak durumundayız” ifadelerini kullandı.
Toplantıda söz alan partililer de görüşlerini dile getirdi. Bir üye, “AKP'liler kalaşnikofla geliyor, biz bıçakla yürüyoruz. Böyle mücadele olmaz. Milletvekilimiz Akif Hamzaçebi'ye de anlattım. Bu şekilde zor. Çünkü AKP insanları kömüre, pirince alıştırdı. Mart'ta çimento vermeyen seçim kazanamaz. Biz bu savaşta bu şekilde kahraman olamayız, ancak şehit oluruz” dedi.

 

Kaynak:Trabzonunsesi.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Siyaset